درامدتون خوبه کیش گرونه واسه زندگی اون پارک آبی یا تفریحات کیش رو هم میرین یا نه
پارک آبی پارک دلفین، کشتی تفریحی قایق، پارک آبی اوشن اینارم میریم ولی نه همیشه، درامد یالا البته هزینه ها بالاتره از اونور ،یعنی هر چی شما میخری اونور هر چیاینجا بیست در صد گرونتره البته کیفیت بالاتر و بهتر دارن حتی مواد غذایی و میوه جات ، بستگی به در امدت داره که چطور زندکی کنی واسه من که خوبه، گرما شدیده همش بیشتر خونه ای میسوزی فقط دو ماه در سال خنکه تابستون که کلا بیرون رفتن منطفیه مگر شب بری اونم یک ساعت البته دوست داشتی درباره شهر خدماتش میتونم برات توضیح بدم
آره دوست دارم کیش چند باری اومدم ولی در حد سه چهارروز بودیم
همون بهتر چون زیاد یمونی افسرده میشی اینو من نمیگم دکترای رپانشناس میگن به اضای هر سه ماه یک ماه باید از جزیره خارج شی ،فمر کن همیشه آفتابی همیشه همه حا سبز نخ پاییز نه زمستون هیچ کدوم دور تا دور آب دلت بترکه هیچ جا نمیتونی بری مگر با هپاپیما دلکیر مبشه
الان اونجا شما مستاجری یا خونه دارین از خودتون اجاره ها چقدره
اجاره کمترین از نه میلیون شروع میه برای یه سوییت سی متری بدون اتاق با پیش صد صد و پنجاه من خودم قعلآ مستاحرم ۱۸ میلیون کرایمه خونم شصت متره یک خواب ولی دلبازه و نبش کوچه سه بر پر پنجره همه چیزم دو قدمیمه، اجاره هونه گرونه خرسد خونم کترین خونه ارزونترین از پنج و نیم شش میلیارد شروع میشه، رهن کاملم از ۷۰۰ میلیون