2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از لحاظ مالی بیشتر منظورمه ک چطوری تامین بشم؟

من تنها زندگی میکنم مجردم

یه جا سرمایه گذاری کردم 

برم سر کار خوب مطمعنن پول بیشتری میاد تو زندگیم 

ولی حاضر نیستم این زندگی راحتم و از دست بدم 

راضیم خدا رو شکر 

اصلن نمیتونم فکرش و کنم صبح پاشم برم سر کار😁

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
خب نه عزیزم وظیفشه باید از هر لحاظ تأمینت کنه 

من از یکی از دوستام شنیدم ک شوهرش ب مادرش گفته ک بابا خدا بیامرز راست می‌گفت ک باید زن شاغل داشته باشی ک کمک خرجت باشه

این حالت نرماله یا اون آقا پر رو بودن

کجا سرمایه گذاری کردی ب مام یادبده😂

هرچند الان خیلیا از لحاظ اقتصادی زیر فشارن و زندگیا خیلی سخت شده و زن هم اگه شغل داشته باشه کمک خرج خونه باشه خوبه ولی خب اگه براش مقدور نباشه که بره سرکار مرد باید در حد توانش تامین کنه 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

خانه دارم راضیم اوایل ازدواجم کار گردم که چند ماه بعد باردار شدم شدم خانه دار،یه مدتم تو خونه لباس نوزاد میفروختم ، چهار ساله ازدواج کردم، با یچه سرگرمم، خونه رو تمیز میکنم، لباسا میره ماشینن،ظرفا هست غذا پختن هست, هر شبم میزم پیاذه روی و پارک با دخترم، کتاب میخونم فیلم و سریال میبینم، با شوهرم و دختر میریم خرید خونه یا میریم بازار گردی ،پیک نیک، گاهی قایق سواری و شنا تو دریا، کیک میپزم وشیرینی، خباصه وقت نمیمونه واسم چشم میزارم پنجشنبه هست جمعه ها همسرم هست خونه بیشتر کتار همیم بازی میکنیم با یچه ، هر شب هم یه بچه میخوابه نه و نیم سریال میبینیم با هم میوه و چایی و تخمه، حرف میزنیم، میگیم میخندیم، خلاصه میگذره ، عیدا میرسم شمال رشت خون خانوادمون، الیچبته من حوصلم سر بره میرم مسافرت، ارایشگاه میرم ناخونکار میرم، دیگه خیلی بی حوصله شم میبره خرید لباس و ارایشی اوکی میشم، اینا کارای منه، ساکن کیش هستم

خانه دارم راضیم اوایل ازدواجم کار گردم که چند ماه بعد باردار شدم شدم خانه دار،یه مدتم تو خونه لباس ن ...

درامدتون خوبه کیش گرونه واسه زندگی 

اون پارک آبی یا تفریحات کیش رو هم میرین یا نه