2777
2789
عنوان

کسایی که مامایی خوندن بیان

56 بازدید | 2 پست

من کنکوری هستم و رتبم شده حدود۵۰۰۰ به نظرتون مامایی دانشگاه های تاپ خوبه برم؟ چون پارسال با رتبه های بدتر از من هم قبول شدن .....کلن از شرایط کارش و مزایا و معایبش اگه میشه بگین❤️ من میترسم که طاقت کثیفی هاشو نداشته باشم بیاین بگین واقعا اونجوری که میگن کار کثیفی هست ؟

کسی راجب آزمونهای خیلی سبز اطلاع داره؟

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜

جنبه مثبتش رو نگاه کن اینکه یک بچه ب دستای تو ازشکم مادر بیرون میاد وپا ب این  دنیا میزاره ...من دوستم ماما بود کارورزی میگفت اولین زایمان رفتیم بیمارستان چشامون پر اشک شد جیغ میزدیم از خوشحالی ......اره دیگه کثیف کاری هم داره خون و...کار یه لحظس عوض میکنی وتمام 

ببخشید حتی گاهی نی نی نجس میکنه لباستو تحت شرایط خاص که لباس نداری و...میشه باهمون لباس نماز خوند 

خب اره خستگی داره ولی دنیای شیرینی داره 

یادمه دوستم میگفت دوره ها فشرده بود بعضی وقتا همینجور وایساده زودی شکلات میخوردم فشارم نیفته 

ولی الان راضیه از کارش بهترین بیمارستان تهران مشغول ب کاره

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.