2777
2789
عنوان

متاهلا لطفاً تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 45 پست
نوحه و عزاداری بزاره حله؟والا ک مسئله بیخودی بود ک فک نمیکنم دلیل خوبی برا بحث باشع اهنگه دیگه چ حرف ...

بخدا اینجا یه مرده مغازه داره خود شوهرم میگه این فقط با زنا بگو بخند میکنه میگم آهنگ نذار حرف برات درنیارن ناراحت شد کلی حرف بارم کرد 🥺

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر شماست

شما نباید واسه هرچیز کوچیکی و هر دعوایی خونه رو ترک کنی

ترک کردن خونه راه اخره وقتی میخوای جدا بشی نه سر هرچیزی.تو همه خونه ها هم دعوا و جر بحث و فحش و دلخوری هست تو اولیش نیستی پس خونتو ترک نکن

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

بخدا اینجا یه مرده مغازه داره خود شوهرم میگه این فقط با زنا بگو بخند میکنه میگم آهنگ نذار حرف برات د ...

نگران نباش عزیزم ذات شوهرت خوب باشه حرفی در نمیاد بعدشم دهن مردم رو نمیشه بست بتونی ببندی هم با جای دیگه حرف میزنن اوقات خودتو شوهرتو تلخ نکن برا مردمی ک هیچ نقشی ندارن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
تقصیر شماست شما نباید واسه هرچیز کوچیکی و هر دعوایی خونه رو ترک کنی ترک کردن خونه راه اخره وقتی می ...

اصلا نتونستم بمونم بخاطر حرفاش خیلی گریه کردم،دخترم نگاه میکرد سه سالشه می‌گفت مامان گریه نکن بیشتر بخاطر اون رفتم تا آروم بشم

رفتم حرم کلی گریه کردم از دستش،نقطه ضعف منو پیدا کرده ازش سواستفاده میکنه

بهانه تراشی نکن 

مقصر شمایی 

تمام خانمهایی که با من هم نظرن بی طرف دارن قضاوت میکنن 

اول میگی بخاطر اینکه زن و بچه مردم میان مغازه زشته اهنگ بزاره بعد میگی تو محل حرف درمیارن الانم میگی نقطه ضعف و سواستفاده؟ 

دلیل نداره سر همچین چیزی شروع کنی به دعوا و قهر حالا چه بری امامزاده یا خونه مادرت😑چه فرقی میکنه 

میتونی مثل آدم بهش بگی تو مغازه با صدای بلند اهنگ نزار من خودم به عنوان یه زن خوشم نمیاد مغازه ای ک توش صدای اهنگ زیاده برم داخل اگر دوس داری خودت تنها بودی با هدفون گوش کن 

انقدر سخته آروم حرف زدن؟ 

نگران نباش عزیزم ذات شوهرت خوب باشه حرفی در نمیاد بعدشم دهن مردم رو نمیشه بست بتونی ببندی هم با جای ...

خداروشکر ۱۲ ساله باهاش ازدواج کردم هیچی ازش ندیدم،

درسته،

اما همه بچه‌ها گفتن تقصیر توعه،حالا هر دومون باهم قهریم چیکار کنم🥺🥺🥺🥺 خیلییییییییی ناراحتم

بهانه تراشی نکن  مقصر شمایی  تمام خانمهایی که با من هم نظرن بی طرف دارن قضاوت میکنن  ...

من که داد بیداد نکردم،گفتم آهنگ نذار،اون شروع کرد آره تو به همه چی گیر میدید چیکار کردم گفتم من میرم گفت برو

تو سوپر مارکت اهنگ میذاره عجیبه ندیدم تا حالا من خودم بالشخصه بدم میاد توجای عمومی که هرجور ادمی میاد اهنگو موسیقی بذارن شوهرتم کارش اشتباهه ولی مگه بگی هم کارشو ترک میکنه نهایت میتونستی بگی بعصیا از هرموسیقی خوششون نمیاد لااقل صداشو کم کن بقیه اذیت نشن گرچه احتمالا گوش نمیده وفقط زندگیو به تو بچت تلخ میکنه 

من که داد بیداد نکردم،گفتم آهنگ نذار،اون شروع کرد آره تو به همه چی گیر میدید چیکار کردم گفتم من میرم ...

دیگه حالا شده 

منت کشی نکن اما بهتر رفتار کن 

یکمم دیدی آروم شد و حالش بهتر شد بهش بگو میدونم سر چیز ساده ای قهر و بحث کردم باهات اما وقتی ازت دورم دلم برات تنگ میشه و دلم میخواد برای بقیه جلب توجه نکنی یکمم خودتو الکی لوس کن و دیگه کشش نده 

دیگه حالا شده  منت کشی نکن اما بهتر رفتار کن  یکمم دیدی آروم شد و حالش بهتر شد بهش بگو م ...

منت کشی اصلا،اصلا باهاش همکلام نمیشم دلم گرفته ازش،انگار منتظر یه جرقه بود اون سروصدا کرد با من منم رفتم چون فقط گریم میومد نمی‌تونستم جواب بدم،بعد که رفتم دلم برای بچم پر میزد

خداروشکر ۱۲ ساله باهاش ازدواج کردم هیچی ازش ندیدم، درسته، اما همه بچه‌ها گفتن تقصیر توعه،حالا هر د ...

خداروشکر.بیخیال الانم باهاش خوب برخورد کن دیگه ب روش نیار مطمئن باش هیچ اتفاقی نمیفته بچه هام براخودشون میگن این چیزیه بین شما و همسرت بقیه حق دخالت ندارن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی