2777
2789
عنوان

متاهلا لطفاً تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 45 پست
نه بابا آهنگ گذاشته بود

میدونم😂😂میگم اگه نوحه باشه موردی نداره؟فقط چون اهنگه ناراحت شدی

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس حق کاملا با شوهرته  بچه رو ول کردی رفتی ،به خودت میگی مادر ؟  با شوهرت مشکل داری ب ...

این چه طرز حرف زدنه؟ نبردم چون حالم خوب نبود چون دلم نمی‌خواست گریه هامو ببینه،

جای من نبودی من ازون مسأله ناراحت شدم چون گریه میکردم دلم نمی‌خواست بچم غصه بخوره

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
این چه طرز حرف زدنه؟ نبردم چون حالم خوب نبود چون دلم نمی‌خواست گریه هامو ببینه، جای من نبودی من ازو ...

واقعیت را بهت گفتم ، بهت خیانت نکرده که ناراحت بودی و گریه میکردی ، الکی یه موضوع ساده را بزرگ کردی و از همه بدتر بچه سه ساله رو ول کردی رفتی ..... شما یادت رفته اول مادری بعد بقیه چیزها

می‌خوای بری حرم برو ، خونه بابات برو ولی هر جا میری با بچه ات برو

جواب ابلهان خاموشیست
واقعیت را بهت گفتم ، بهت خیانت نکرده که ناراحت بودی و گریه میکردی ، الکی یه موضوع ساده را بزرگ کردی ...

بله درسته ولی اون لحظه نمی‌دونم شاید من تصمیم اشتباه گرفتم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
اصلا نتونستم بمونم بخاطر حرفاش خیلی گریه کردم،دخترم نگاه میکرد سه سالشه می‌گفت مامان گریه نکن بیشتر ...

هیچوقت دیگه نرو اونجا خونه توام هست

ببین اینبار اومد دنبالت شاید سری بعد نیاد دنبالتاونوقته که میکی چه کنم چه کنم

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

چشم دوستم

فداچشمات.خوشبخت پایدارباشین عزیزم❤️

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ممنونم عزیزم، ان شاء الله شماهم هرچی از خدا میخواین خدا بیشترو بهترشو بهتون بده ❤️❤️❤️

فداتشم عزیزم ممنون از دعای قشنگت من فقط سلامتی خانوادمو میخوام و بس