2777
2789
عنوان

متاهلا لطفاً تشریف بیارید

474 بازدید | 45 پست

بچه‌ها منو شوهرم سر یه مسأله ای باهم قهر کردیم، بهش گفتم من دلم نمی‌خواد در مغازه (سوپرمارکت) آهنگ بذاری زن و بچه مردم میان زشته،

دعوامون اینجا شروع شد و من قهر کردم رفتم اومد دنبالم یه دختر دارم، 

حرفایی بدی بهم زد گفت برو ما هیچ کاره همدیگه ایم بچمم خودم بزرگترشم،حالا وقتی برگشتم کلا دوروز بچم مریض بود،

بچه‌ها عادلانه بگید تقصیر کیه؟

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من گذاشتن اهنگ چه اشکال داره زیاد نیست که اهل خیابون بفهمند تو مغازه اس.. حالا کمترش کنه.. بنظرم تو حساس شدی مشکلی نداره.. منم همسرم مغازه داره گوشی رو میزاره اهنگ گوش میده مشغول میشه. منم برام عادی و هیچ عیبی نداره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
تقصیر شما  چه دلیلی داره سر یه چیز ساده که با صحبت کردن حل میشه قهر کنی بری

رفتم حرم کلی گریه کردم از دستش،نقطه ضعف منو پیدا کرده ازش سواستفاده میکنه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

نوحه و عزاداری بزاره حله؟والا ک مسئله بیخودی بود ک فک نمیکنم دلیل خوبی برا بحث باشع اهنگه دیگه چ حرفی میشه راجبش در اورد؟

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی