2777
2789
عنوان

چله چه سوره ایی برا ازدواج خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33534 بازدید | 269 پست
من اعتقاد دارم نه اینکه گناه کرده باشیم کی واقعا پاک هست تو این زمونه  ولی به دل شکستن اعتقاد ...

من خودم گاهی با مامان و بابام رفتارم تند میشه البته با مامانم بیشتر . اونم چون واقعا تحملم تموم شده تو تاپیک هام هست . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چیزی میگم ولی امتحانش نکنید  خودم اعتقاد به چله و اینا ندارم ولی شنیدم سوره رعد بی برو برگر ...

واقعا؟ چرا آخه

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
چرا برای امثال من گره میفته چیزای مهم مثل ازدواج کار و .‌‌.. خیلیا دل منو میشکنن ولی موفقن و رو به پ ...

اونام یجایی بالاخره زندگیشون گیر می‌کنه شاید الان متوجه نشیم ولی بعد چندین سال یه چی که خیلی مهم باشه براشون تو زندگی گره بیفته 

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
حتما بنویسم نمیشه کپی کرد

نه اصلا نمیشه 

فقط با وضو رو به قبله 

بعدش تاش کن بذار تو کبفت همیشه هرجا میری همراهت باشه خداشاهده یکی انجام داد یک روز بعدش خاستگار خوب اومد که ازدواجم کردن 😃

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

بچه ها خواهش میکنم فقط به خدا مسقیم متوسل بشید 

از خودش بخوایید تو نماز تو قران همیشه خدارو در نظر بگیرید تنها خدا بهتون مبتونه خواسته بده. گناهانتون پاک کنید بعد مستقیم از خودش بخوایید 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹

از دلایل مهم ازدواج نکردن دختر و حتی پسر (پسرا هم دیگه خیلی کم ازدواج میکنن) فقط و فقط گرونی و نبودن شغل و خونه و ...

امیدوارم خدا گره مشکلاتو باز کنه هر کسی آرزو داره ازدواج خوب داشته باشه 

تقدیر و سرنوشت هم خیلی مهمه

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
باخودکار یامداد دوستم؟

فرقی نداره معمولا به هرکی گفتم با خودکار نوشتن 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
اینطوری باشه اونایی که دل ما رو شکستن چی ... اما الان که دارم فکر میکنم اره . ی بار ی نفر به طعنه زد ...

یکم بالاتر نوشتم الان نه شاید چندین سال دیگه یه چی که خیلی براش مهم باشه گره بیفته توش

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
یه چیزی میگم ولی امتحانش نکنید  خودم اعتقاد به چله و اینا ندارم ولی شنیدم سوره رعد بی برو برگر ...

بخاطر سوره رعد که خوندن زندگیشون به طلاق کشید؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم