2777
2789
عنوان

چله چه سوره ایی برا ازدواج خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33559 بازدید | 269 پست
فقط واسه ازدواج جواب میده یا هر حاجتی؟ 

برا ازدواج ' معنی سوره ها رو نگاه کن ' توحید خدواند یکتا' مریم همون حضرت مریم س  'نساء هم زن میشه

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم برای ازدواج با اونی که دوستش داریم چه سوره ای بخونیم؟

نمیدونم این دستور العمل واسه ازدواج خوب و به صلاحه

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
برا ازدواج ' معنی سوره ها رو نگاه کن ' توحید خدواند یکتا' مریم همون حضرت مریم س  'نساء هم زن می ...

ببخشید متوجه ربطش نشدم ؟ خب معنی سوره ها ربطی به ازدواج نداره 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
عزیزم با وضو رو به قبله سوره دخان رو بنویس بذار تو کیفت معجزشو سریع میبینی جایی زیاد ننوشتن من از ج ...

حتما بنویسم نمیشه کپی کرد

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

من اعتقاد دارم نه اینکه گناه کرده باشیم کی واقعا پاک هست تو این زمونه  ولی به دل شکستن اعتقاد ...

چرا برای امثال من گره میفته چیزای مهم مثل ازدواج کار و .‌‌.. خیلیا دل منو میشکنن ولی موفقن و رو به پیشرفت یکی حق الناس گردنشه دختر پسرش خوشبختن بعد خانواده من تا جایی که میدونم بی ازارن چرا بچشون مشکل داره تو زندگی

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
من اعتقاد دارم نه اینکه گناه کرده باشیم کی واقعا پاک هست تو این زمونه  ولی به دل شکستن اعتقاد ...

اینطوری باشه اونایی که دل ما رو شکستن چی ... اما الان که دارم فکر میکنم اره . ی بار ی نفر به طعنه زد و گفت لیاقت نداشتی خدا به خودت زندگی بده ی بار هم چون خواستگارم دوست دختر زیاد داشت بهم گفت والا تو عاشق زن بازها میشدی . واقعا دلم شکست نفرین نکردم همش از خودم می‌پرسیدم این آدم بچه هاش خیر میبینن ؟ بعد چند مدت پیش نامزدی دخترش بهم خورد سر یه دلیل خیلی مسخره. بازم میگم من اصلا نفرین واقعی با از ته دل  نکردم 

میتونی هربار هم که نماز رو میخونی به یه نفر هدیه اش کنی تا اون برات دعا کنه. مثلا به ائمه، به نرجس خ ...

نماز واجب شون رو که نمشه هدیه کرد' اما در کنارش میشه مثلا یه دو رکعتی هدیه بدن به ائمه علیه السلام 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
بچه هاا این پست دیذین استارتر موافقی

کجا از طریق ای دی میشه بیایم شماره نیفته

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡