2777
2789
عنوان

من باید خودمو می‌بستم به قرص

167 بازدید | 29 پست

من اگع به مشکلات زندگی دل میدادم اونقدر و خودمو با گریه و حال بدی و زمان آروم نمیکردم الان مطمعنن دور و برم شب تا صبح قرص ریخته بود و باید قرص اعصاب و روان و افسردگی همع چی میخوردم هرچند الان افسردگی دارم اما نرفتم دکتر کع قرص بگیرم 

شبا تا این موقه بیدارم و...خیلی مشکلات دیگع 

من نیاز داشتم قرص بخورم اما نخوردم چون میدونستم هیچکدوم از اتفاقات ارزشش رو نداشت 

ولی حس میکنم باید میخوردم دلم میخواد برم ی مشت قرص بخورم تا بخوابم بمیرم 

من خیلی خودمو قوی نشون دادم اما نیستم 😭😭به نظرتون باید قرص میخوردم ؟

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

مشکلت چیه تو زندگی همشو بگو 

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای افسردگی قرص نمیدنبرای من ک ندادن

کلا میگم خیلی مشکل داشتم خیلی زیاد هرکی جا من بود الان فکر کنم باید قرص می‌خورد تا آروم شه نمیدونم 

[QUOTE=393852485]کلا خانوادگی  عاطفی  درسی و...[/QU

منم

ولی نرو سراغ قرص

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

کودکی بسیار سختی داشتم و همینطور یک ازدواج تقریبا اجباری و بدون تفاهم  سی و چند سال افسردگی شدید داشتم و مثل یک مرده متحرک بودم ،ولی خواستم نباشم و بدون دکتر و دارو خوب شدم الان هم مشکلات هست ولی دلگرمم به وجود خدا و امیدوارم هر لحظه به لطفش

میدونی به چی میخندم ؟

به اینکه شما چرا انقد زندگی رو سخت گرفتین؟

بخدا همش یه بازیه

یه خواب 

یه توهم 

فقط بخند و بگذر با همه مشکلات

همسر منم عین شماست انقد زندگی رو سخت گرفته که نگو 

بخدا ارزشش رو نداره 

[QUOTE=393852485]کلا خانوادگی عاطفی درسی و...[/QUمنمولی نرو سراغ قرص

اره نرفتم تا الان منتهی این کع تا الان بیدارم اذیتم میکنع قبلا 2 میخوابیدم 

میدونی به چی میخندم ؟به اینکه شما چرا انقد زندگی رو سخت گرفتین؟بخدا همش یه بازیهیه خواب یه توهم فقط ...

اره راست میگی سخت نگرفتیم سخت میگذره فداتشم 

اما چیکار کنیم این بازی باید بالاخره تمومش کنیم عین آدم یا نع 

اره نرفتم تا الان منتهی این کع تا الان بیدارم اذیتم میکنع قبلا 2 میخوابیدم

سرکار برو مجبور میشی درستش کنی

کودکی بسیار سختی داشتم و همینطور یک ازدواج تقریبا اجباری و بدون تفاهم سی و چند سال افسردگی شدید داش ...

🫠🫠عزیزم خداروشکر اللن بهتری 

منم اینکارو نکردم 

عزیزم درمان افسردگی تا یه جایی دست خودته ولی به یه مرحله ای که رسید حتما باید بری دکتر و اگه لازم شد قرص مصرف کنی

نمیدونم چرا انقد همه قرص خوردنو بد میدونن بخدا مثل ی سرماخوردگی ساده هست فقط فرقش اینه که اون جسمیه این روحی

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اره راست میگی سخت نگرفتیم سخت میگذره فداتشم اما چیکار کنیم این بازی باید بالاخره تمومش کنیم عین آدم ...

خودش بزودی زود تموم میشه عزیز ،اصلا لازم نیست کاریی بکنی 

اندکی صبر 

گاهی هم لبخند 

گاهی شیطنت 

گاهی گریه 

همین....