2777
2789

تو رو خدا نریزید تو سرم ولی داداشم اصرار کرده واسه کار بریم تهران ولی من دوست ندارم برم تهران اصلا نمیتونم با شهرش ارتباط بگیرم قبلا دوبار واسه کار رفتم هر دوبار بعد از یه ماه برگشتم شهرش حس بدی بهم میده واردش که میشم به طرز عجیبی حالم بده حالا داداشم میگه بریم ولی نمیتونم برم خب 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجای تهران ؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

تو نرو خب ولی واقعا تهران پول خوب در میاد نسبت به شهرستان 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم از تهران خوشم نمیاد خیلی 

ولی چون برای تحصیل باید برم اونجا و اونجا میتونم به آرزو هام برسم ، اون حسی که از تهران خوشش نمیاد رو ندیده میگیرم و به خوبی هاش فکر میکنم

به نظرم

اگه باعث بهبود وضعیتت و پیشرفتت میشه برو

یازدهم امام رضا کمک بخواه و دلت رو صاف کن و توکل کن

و به نقاط مثبتش توجه کن

یزد رو انتخاب کردم اون میگه تهران بهتره

می تونم بپرسم برای چه شغلی میخواید اقدام کنید؟ 

شهر یزد و قم کارخانه های زیادی داره   که امکان اسکان و غذا هم فراهمه    در تهران نمیدونم حقوق ها شاید بالاتر باشه اما قطعا خرج هم زیاده   مگه اینکه محلی کار پیدا کنید که اسکان و خورد و خوراک داشته باشه و نیاز به اجاره ی منزل نداشته باشید   فقط در این صورت براتون میصرفه 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

میشه بپرسم پول اجاررو چیکار میکنین؟ کحا میمونین؟

جا خواب میده با سه وعده‌ غذا ولی من نمیتونم شهرش خیلی بزرگه و منطقه به منطقه هم هست آدم حس میکنه توی قفس داره زندگی می کنه

جا خواب میده با سه وعده‌ غذا ولی من نمیتونم شهرش خیلی بزرگه و منطقه به منطقه هم هست آدم حس میکنه توی ...

میفهمم چی میگی من خودم شهر بزرگم ولی تهران یه دنیای دیگس مخصوصا توکه میگی میری بالاشهر دید به زندگیو خیلی باز میکنه شاید حتی کمکت کردن راه های زیادی واست باز شد 

یکی دوروز بشین تبسم کن با خودت فکر کن این حال بدت از کجا میاد؟ اگه تونستی رفعش کنی برو