2777
2789
عنوان

امشب پدر مادرم مهمونمون بودن خانمهای متاهل لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 11847 بازدید | 316 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از شوهرم ناراحتم میترسم چیزی بگم بدتر عصبیت کنم .ولی هیچ وقت اجازه نده کسی به پدرت توهین و بی اح ...

اصلا از دلم بیرون رفته کلا شوهرم. دیگه کاری باش ندارم واقعا .خستمکرده. حالا صبح میخواست بره کار خوش اخلاق بود. 

حالم ازش میخواست به هم بخوره

باورم نمیشه انقدر بی زبونید 

من پدر و مادرم بیام خونه ام شوهرم از اتاق نیاد بیرون میرم چنان نقره داغش میکنم که دیگه کلا نتونه از اتاق دربیاد 

همه این حرفایی که اینجا نوشتی رو بهش بگو

بگو خانواده ات بهت احترام و مهمان نوازی یاد ندادن، خودت هم که مرد گنده ای شعورت نمیرسه درست رفتار کنی؟

اصلا تا رفتارش درست نشده خانواده اش رو دعوت نکن به هیچ وجه

اسی 

به هیچ عنوان حرف کاربرایی ک میگن عین خودش باشو توجه نکن

سیاست داشته باش

سعی کن مهر خانوادتو به دل شوهرت بندازی

تازه ازدواج کردید؟ 

سعی کن خوبیای هرتو بیشتر ب پدرمادرت بگی، شاید پدرمادرت یه چیزی گفتن، یا یه کاری کردن از چشمش افتادن، اوکی کن و سعی کن بینن صمیمیت بیری ایجاد کنی 

مثلا خوبی ک تعریف میکنی، مادرت اینا حتما ی واکنشی دارن دیگ، اون واکنش رو ب شوهرت بگو، بگو مامانم میگه چ شوهر خوبی داری ک.... 

بگو مانانت و بایات بشتر با شوهرت تماس داشه باشن و بالعکس

به خانوادش احترتم بزار، قطعا اگ ادم باشه، کم کم اونم احترامشو بیشتر میکنه

یه زمان مناسب. ک خسته و عصبی نباشه وو شاد باشه، ازش بپرس ک ایا مشکلی داره باخ انوادت، ببینن چی میگه، بگو خیلی خوشحال میشم بیشتر با پدر و مادرم صمیمی باشی، صمیمیت بینتون منو شاد میکنه

خلاصه با زبون چرب، نرمش کن، با جنگ و دعوا و مقابله ب مثل کیزی حل نمیشه

یه مشت نادون فقط با مقابله ب مثل و دعوا و اینا میخوان پیش ببرن، ک وسعی. کن تو از اونا نباشی

سیاست بخرج بده

هدیه بخر با همسرت بدید مادرت اینا، مثلا ی نویت دکتر داره مادرت، با شوهرت ببریدش، مهرشو بنداز ب دلشون و بلعکس

باورم نمیشه انقدر بی زبونید من پدر و مادرم بیام خونه ام شوهرم از اتاق نیاد بیرون میرم چنان نقره داغش ...

مگه من دعوت میکنم.اصلاذاینجارو میگه خونه خودمه خودش زنگ میزنه دعوت میکنه. کلاخودشو از چشمم انداخته بارفتاراش

نه نمیتونم اینقدر مثل اون بیشعدر باشم

ولی دختر چقدر دلت پره ازش. بیخیال. ارزششو نداره. ریلکس کن. پاشو یه آبمیوه درست کن بخور. نداری، یه میوه بخور. شلکس کن خلاصه. گور بابای همه ی مردها

مگه من دعوت میکنم.اصلاذاینجارو میگه خونه خودمه خودش زنگ میزنه دعوت میکنه. کلاخودشو از چشمم انداخته ب ...

شما خیلی زیادی بی زبونی 

اگه خونه اونه شما اونجا چیکار میکنید؟ 

ببین یه چیزهایی رو با سیاست و زبون چرب و نرم میشه پیش برد

اما خدایی این رفتار شوهرت دیگه بی احترامی به پدر و مادره و نظر من اینه که خط قرمزه

مامان بابات که رفتن چرا چیزی بهش نگفتی؟ چهار تا بارش میکردی حداقل تا صبح حرص نخوری و برای اونم بی احترامی کردن انقدر راحت نباشه 

اسی به هیچ عنوان حرف کاربرایی ک میگن عین خودش باشو توجه نکنسیاست داشته باشسعی کن مهر خانوادتو به دل ...

عزیزم این کارارودکردم پرسیدم ازش میگه نه. 

من مشکلی ندارم باشون! امان از ذات خراب!! 

فقط الان خیلی دارم غصه پدر مادرمو میخورم! بااونا چجوری رفتار کنم؟ خیلی از ذیشب ناراحتم