2777
2789
عنوان

چله چه سوره ایی برا ازدواج خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33523 بازدید | 269 پست
بابا واضح نوشتم گفتم برو حرم امام (ع) رضا ازش بخواه برای ازدواجت چون امام ضا(ع) معروفه به این کار

پیامتون حروف اضافه داشت.  نتونستم منظورتون رو متوجه بشم.  به هر حال ممنون

مرنج و مرنجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم . حتی هزینه سفر کسی دیگ رو هم دادم گفتم شاید اون برام دعا کنه . اون خودش حاجت گرفت اما ...

بازم امید وار باش برای تو بهتر گذاشته کنار چون هزینه کردی برای یه نفر دیگه ولی بازم رفتی رابطهی قلبی داشته باش باهاش شک نکن حل می کنه کارو 

لایک نکن خواهشا🙏آقا هستم🚫 آقا هستم🚫 آقا هستم 🚫
منم اینجوری هستم  حتی باکسی دوست میشم هم بهم میخوره درصورتیکه همه چی خوبه، ننیدونم چرا

دقیقا منم اینجوریم

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

یه چیزی میگم ولی امتحانش نکنید 

خودم اعتقاد به چله و اینا ندارم ولی شنیدم سوره رعد بی برو برگرد جواب میده 

هرکی خونده ازدواج کرده 

ولیییییی

هرکی هم ازین طریق ازدواج کرده زندگیش داغون شده در حدی که یا طلاق گرفتن یا عمرشون به سوختن و ساختن گذشت

تا چهل روز زیارت عاشورا 

آهای عقده ای خانمی که توی نی نی سایت میگردی،اگر با شوهرت مشکل داری اگر دوس پسرت ولت کرده، اگر خانواده شوهرت هیچی حسابت نمیکنن ،اگر عصبانی هستی سرنی نی سایتی ها خالی نکن ؛اونا زندگی تورو اینجوری نساختن که حالا بخاطر وضع خراب زندگیت بخوای عقده هاتو خالی کنی سر اونا.... منم گزارشت نمیکنم اخه دلم برات میسوزه چون اگر خودتو خالی نکنی میترکی آدمای پستی مث تورو باید گذاشت اینقدر زر زر کنن تا بمیرن... دلهایی هم که میشکنی یه روزی جواب میدی جلوی خدا چی داری بگی؟؟؟ گیریم اینجا مجازی باشه باید هرچی دلت خواست بگی؟! مخاطبم کس خاصی نبود به دل نگیرید من مخلص خوباشم هستم خیلیم دوسشون دارم اینو واسه مریضهای روانی نی نی سایت نوشتم شاید بخود بیان...
پیامتون حروف اضافه داشت.  نتونستم منظورتون رو متوجه بشم.  به هر حال ممنون

ببخشید الان دقیق متوجه شدین؟ چون من سریع تایپ میکنم بعضی وقتا میشه این تور 

لایک نکن خواهشا🙏آقا هستم🚫 آقا هستم🚫 آقا هستم 🚫

عزیزم می‌خوام ازت ی سوال بپرسم حالا شاید خصوصی باشه اما اگه امکانش هست بگو . امیدوارم بقیه هم سوالم رو ببینن و جواب بدن . ی بار کسی به من گفت اگه تو ازدواجت گره می افته بخاطز اینه که شاید گناه سنگینی انجام میدی. من اون لحظه ناراحت شدم اما میگم گناه هم بی تاثیر نیست . می‌خوام ببینم بین شما ها کسی بوده واقعا گناه نکنه اما حاجتش رو هم نگیره ؟