بنظرتون خیلی ضرر داره؟من بخاطر این که تو روغن زیاد پخته میشه همیشه بنظرم خیلی ضرر داره بخاطر همین چند ساله نخوردم ولی همسرم خیلی دوست داره و هر بار که پیشنهاد میده میگم نه دلم میسوزه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه ربطی دتره تو ذوغن پخته میشه ولی اونقدی جذب نمیشه اتفاقا من خیلی دوسدارم اصلیشم همونه که تو روغن پخته بشه تو نی نی سایت دیدم تو روغن سرخ میکنن که اشتباهه روشش ول یخب تو خونه نمیشه روغن زیاد میخواد
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
پایه ی شوهرت باش.من رژیمم چندساله سالم خواری میکنم.یه موقع هایی همسرم میگه بریم بندری کثیف بزنیم نمیزنم تو ذوقش میریم میخوریم من یک سوم ساندویچو میخورم