2777
2789
عنوان

هفته پیش شرمنده خانواده شوهرم شدم

853 بازدید | 51 پست

شوهرم از مطب اومد خسته و کوفته خب منم شب شیفت بودم اعصاب نداشتم. بهش پیام دادم ناهار کباب بگیره چون حوصله ناهار پختن نداشتم بعدش برگشته میگم کباب کو مگه من اس ام اس ندادم؟ میگه ببخشید پیامتو ندیدم. منم عصبی گفتم خاک تو سرت عرضه نداری و کلی داد و بیداد راه انداختم بعدش تعجب کرد گفت بابا عزیزم آروم باش چیزی نشده الان میرم میگیرم چرا عصبی میشی بیچاره ماشین رو هم آورده بود تو پارکینگ دوباره برد بیرون با اون خستگیش بعدشم ظهر بچه رو دادم بهش گفتم خودت باهاش بازی کن رفتم رو کاناپه خوابیدم. الان یه هفته گذشته ولی بهم میگه مرخصی بگیر استراحت کن خیلی فشار میاری به خودت خیلی ناراحتم از کارم. خانواده شوهرمم شرمندشونم بعدش میگم براتون چی شد دیروز😪😪

دخترم : زندگیم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما نزدیک پریودتم بوده فدا سرت ی وقتام مردا الکی بی اعصابن

آره الانم از میگرن دارم میمیرم همش به شوهرم میگم بیا سرمو ماساژ بده یکم کم شه دردش ولی هیچ فرقی نمیکنه خیلی بدبختم دوباره امروز هم شیفت بودم😭

خودت رو سرزنش نکن اگر این رفتارت دائمی نیست  هممون ادمیم‌ و گاهی از داخل هورمون بهم میریزه و و ...

شوهرمم اینا رو میگه ولی دست خودم نیست به همه پرخاش میکنم دیروز هم به جاریم پریدم 

به خدا دست خودم نیست 

میدونم عزیزم 

ولی خواهشاً مهربونتر آخه اون که از عمد اینکارو نکرده بوده، فقط پیامو ندیده 🥲 حق میدم خب آدم عصبی میشه ولی هممون باید یاد بگیریم طرف مقابل رو درک کنیم

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من...💫❣

خوب چرا سفارش نمیدید ؟ 

شهرتون اسنپ فود نداره ؟ 

ما هر وقت از مطب راه میوفتیم سفارش ثبت میکنیم همزمان با پیک‌می رسیم و غذا رو میگیریم بعد ماشین رو پارک میکنیم و با غذا میریم خونه