2777
2789
عنوان

هفته پیش شرمنده خانواده شوهرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره الانم از میگرن دارم میمیرم همش به شوهرم میگم بیا سرمو ماساژ بده یکم کم شه دردش ولی هیچ فرقی نمیک ...

اخی خیلی سخته

منم شاغلم با دوبچه

پریودی سردرد میگیرم چشم درد از کم خونیه

بعد پریودت اهن مرتب بخور دل قلوه جیگر خودتو تقویت کن

شیفت شب خیلی سخته

پرستاری؟

دیگه شما خودتون دکترای روانشناسی دارید ما چی بگیم،؟منم متاسفانه زود عصبی میشم مخصوصا وقتایی که سر دخ ...

دقیقا. دکترا بخوره تو سرم روانشناسی چیه من خودم روانی شدم😔😔

دخترم : زندگیم❤

خب عزیزم تو ک نمیتونی همزمان همممممه ویژگیای خوبو باهم داشته باشی هم کارمند خوبی باشی هم مادر عالی و هم همسر بی نقص و عروس خوب..

این کمالگراییه ک روان تورو بیشتر داره اذیت میکنه..

تو کارمندی پس قطعا ی وقتایی نمیرسی کارای خونه رو انجام بدی برای شوهرت مث ی زن خونه دار وقت بزاری و تمام وقت حواست ب بچت باشه!

ولی خب از اینطرف اگ کوتاهی صورت میگیره در عوض جاهای دیگه براشون نفعای زیادی داره مثلا همسرت ممکنه وقتی کم میاره از تو قرض بگیره و ازاین لحاظ خوشحال باشه ک تو کنارشی یا بچت بعدها افتخار کنه ک ی مادر مستقل داشته ک توی زندگی ب نفعش بوده خیلی ..

خیلی مغزتو درگیر این نکن ک تمام و کمال باشی بعضی وقتا عادیه ک ب هیچی نرسی 

اخی خیلی سخته منم شاغلم با دوبچه پریودی سردرد میگیرم چشم درد از کم خونیه بعد پریودت اهن مرتب بخور ...

نه دکترای عمومی دارم میخوام برم تخصص اعصاب و روان بگیرم شوهرم میگه نه به خودت فشار نیار بزار بهار بزرگتر شه😞😞

میدونم عزیزم  ولی خواهشاً مهربونتر آخه اون که از عمد اینکارو نکرده بوده، فقط پیامو ندیده 🥲 حق ...

فداتبشم عزیزم آره میدونم ولی بعضی وقتا از کوره در میرم دیگه هیچی حالیم نیست فقط میخوام به یکی پرخاش کنم