2777
2789
عنوان

هفته پیش شرمنده خانواده شوهرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 51 پست
عجب خوبن خانواده شوهرت،چه با کلاسن،خوش بحالت

فدات عزیزم آره خدایی روشنفکرن مثلا وقتی دخترمو به دنیا آوردم قشنگگگگ عین بچه های جاریم ۳ تا النگو دادن نه بیشتر نه کمتر فرق نذاشتن خودم خیلی دوستشون دارم نمیدونم اونا هم دوستم دارن یا به اجبار محبت میکنن🤷‍♀️

دخترم : زندگیم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات عزیزم آره خدایی روشنفکرن مثلا وقتی دخترمو به دنیا آوردم قشنگگگگ عین بچه های جاریم ۳ تا النگو دا ...

آفرین به خودت هم که دوستشون داری. نه اجبار که نیست حتما از ته دل دوستت دارن .زورکی تا به این حد نمیشه چون مادر شوهرت خوبه بقیه هم باهات خوبن.کاش منم اینطوری بود مادرشوهرم ......نه اینکه شوهرمو تنها بگشونه پیشش و سراغی ازم نگیره

آفرین به خودت هم که دوستشون داری. نه اجبار که نیست حتما از ته دل دوستت دارن .زورکی تا به این حد نمیش ...

فدات عزیزم امیدوارم همینطوری که شما میگی باشه. بنظرم شما هم با خوش رفتاری میتونید دل مادرشوهرتون رو بدست بیارین❤️

فدات عزیزم امیدوارم همینطوری که شما میگی باشه. بنظرم شما هم با خوش رفتاری میتونید دل مادرشوهرتون رو ...

نه بابا. یه نمونه مثلا ،دستاش شکسته بود رفتیم یه هفته موندیم کاراشو کردم صبح تا شب سرپا بودم بعد دیدم با دختر بزرگش تلفنی داره حرف میزنه من تو اتاق بودم پشت سرم حرف میزدن هیچی نگفتم .مال اصلا یه چیز دیگست قسمت هیچ کی نشه

نه بابا. یه نمونه مثلا ،دستاش شکسته بود رفتیم یه هفته موندیم کاراشو کردم صبح تا شب سرپا بودم بعد دید ...

ای وای چرا؟ باهاشون صحبت کن ببین چرا باهات رفتارش بده

ای وای چرا؟ باهاشون صحبت کن ببین چرا باهات رفتارش بده

میخواد من برم از زندگی پسرش،چشم دیدن منو نداره    خانوادتا با عروس میانه خوبی ندارن با پسرشون کار دارن فقط. حرف زیاده خواهر