2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2562005 بازدید | 156225 پست
خانمی که میخواست دارو بهم بده جلوی همه سرم داد زد بقیه هم خندیدن و ..خیلی گریه کردم تا شب حالم خراب ...

چه غلط ها

تو هم دادمیزدی

بلا به دور

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

اره بخدا،مردم چشونه 🥺یکی نیس بگه خب درد من برا خودم بسه،شما هم اضافه نکن بهش بااین رفتارت🥺الهی همه ...

بخدا ذره ای رحم و مروت ندارن

ممنونم عزیزم انشالله همیشه دل همه شاد باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه غلط هاتو هم دادمیزدی بلا به دور

بخدا وقتی داد زد و بقیه خندیدن یهو دلم شکست برگشتم سریع پشتمو کردم بهشون که اشکامو نبینن

نمبدونستم چیکار کنم دنیا انگار رو سرم خراب شد زنگ زدم به نامزدم اینقدر اشک ریختم

تا دیگه صدام کردن دارو رو بهم بدن فقط رو صندلی گریه میکردم

گفتم خدایا بنده هات نمیدونن که دل شکستن تاوان داره

اون داروخانه مخصوص داروی کمیاب بود همه به نوعی گرفتار بیماری های خاص بودن

بخدا یه سری میومدن داروهاشون گرون میشد برمیگشتن

اینقدر دلم میسوخت براشون

خب ادمی که میشینه پشت اون میز که دارو بده باید ذره ای درک کنه کیا میان اینجا و با چه حالی میان

ببخش صحبتم طولانی شد الهی اون حال برا هیچ بنده ای بوجود نیاد

خانمی که میخواست دارو بهم بده جلوی همه سرم داد زد بقیه هم خندیدن و ..خیلی گریه کردم تا شب حالم خراب ...

برا چی داد زد؟🙄

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پاییز جان ببخش من سایت نیومدم ما ابلیمو نزدیم پاییز جون و سیاه هم نشد ولی شنیدم میگن باید زد با یه ق ...

مرسی امتحان میکنم

انشاالله عزیزمدیفن داده برای قرقرهامروزم سرم تقویتی و مسکن زد برامولی عجیب بدن درد دارم

انشالله بهتر بشی

گاهی ضعف اعصاب باعث بدندرد میشه

این ویروس هم که بدن درد شدیدی داره

خواهرم گرفته بود ده روز کامل اسیر بود

من نمیدونم چطوری شد دو سه روز سردرد گلو درد بودم

اما بدن درد نبودم حالا دو روزه پاهام انگار تو سرما یخ زدند درد میکنند و گزگز دارن

انشالله زودی خوب بشی بری بابا رو بیاری خونه بهار جان

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

خداروشکر،دوره داره،باید بگذره تاخوب شی،کلی به خودت برس❤️❤️بارونم نمیباره ویروس اینا یکم کمتر شن🥺وال ...

به کیان گفته بودم گفت مامان از دوستت آدرس این دکتر رو بگیر دکتر خوبیه

سلام به روی ماهت مهسان جون😘😘خوبی عزیزم بچه هات خوبن انشااللهآره واقعا باید باهاش همین کارو کنمبخدا ...

😘🥰

آقایون خسته آن خستههههه😄😄

بچه چشم باز میکنه مادر رو میبینه دیگه

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

عسل حساسیت دارم🤦🏻♀ولی نشاسته و چای کمرنگ میخورمنه عزیزم فعلا باید بمونه😔ریه هاش عفونت کردهدیگه تا ...

انشالله خوب میشود نگران نباش

بهار بیا برای هم مخصوص دعا کنیم

یه عزیز من هم چند روز سی سی یو بود بدحال و ...هیچ امیدی بهش نیست

کل دیشب رو از غصه بیدار بودم

دلم میخواد خدا ببخشه به ما و باز یه فرصتی بده از دست ندیمش

خدا نظری بندازه به همه و ما

چرا داد زد؟ چرا گریه کردی؟ درست و با آرامش حرف میزدی و خجالت زده اش میکردی

به چه حقی با بیمار یا همراهش اینجوری حرف میزنه؟

انشالله خوب میشود نگران نباش بهار بیا برای هم مخصوص دعا کنیم یه عزیز من هم چند روز سی سی یو بود بدحا ...

انشالله خوب میشن مهسا،🥺🥺برای همتون دعا میکنم. انشالله که با خبرای خوب بیایین🤲🏻🤲🏻

انشالله خوب میشود نگران نباش بهار بیا برای هم مخصوص دعا کنیم یه عزیز من هم چند روز سی سی یو بود بدحا ...

عزیزدلم🫂

الهی بحق مریض کربلا،همه مریضا لباس عافیت بپوشن🤲🤲

هم مریض شما

هم پدر بهارجان

هم پدر مهر عزیز

هم مشکلی برا پای مادرجیران پیش نیاد

الهی امین🤲🤲