2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2562524 بازدید | 156249 پست
از تک تکتون ممنونمالهی هرچی آرزوی قلبتون هست همین امشب اجابت بشهالهی آمین🤲🏻ببخشید تک تک ریپلای نکر ...

ای وای انشاالله که خیلی زود خوب بشی مواظب خودت باش،فقط هشت تخم یا تخم به برای سرفه خوبه تونستی بخور♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام به همگی خوبینرهاجان خوبی.قبلاگفته بودی ویادم رفت سوال کنم که وقتی بسیتنی دادواقعا خوب شد؟الان د ...

دختر منیر جان خواهرزاده منم موقعی که خواهرم اینا خانوادگی کرونا داشتن این دخترش یواشکی میرفته بستنی میخورده از همه هم زودتر خوب میشده😁خواهرم بهم گفت میدیدم چقد زود خوب میشه الان هم که دکترا میگن بستنی خوبه من متوجه شدم،

اون موقع ها عادت داشت هر روز بستنی بخوره حتی صبح که از خواب بیدار میشه اول به جای صبحانه بستنی میخورد

کلاا قلکش و خالی کرده بود😂

خوبم شکر🤲من قبل کاوه به کیان بستنی میدادم زمستونا زیر بخاری مینشست میخورد انگار کمتر مریض میشد🤦 ا ...

دقیقاا پاییز پست

بالا گفتم زمستون سرد دختر خواهر من میخورد مریض میشدم میخورد میگفتیم بدتر میشه خواهرم میگفت نه کمتر مریض میشه زودتر هم خوب میشه😁

مهسان جون یکم بالاتر برا پاییز نوشتم بخون گلمبخدا نامزدم میخواست بیاد برا شکایت که چون اشنا هم داشت ...

چرا نزاشتی بیاد باید میومد یه گوشمالی حدااقل میداد شاید میترسید

حست و درک میکنم مهر جان وقتی دنبال کارای بیمارت هستی خیلیا زخم زبون و نیش و کنایه میزنن خوبه حالا کاره ای هم نیستن منم خیلی اون مدت دلم شکست هم من هم همسرم

یه پرستار که شیفتش عوض شد اومد به بقیه همکاراش گفت این هنوز هست منظورش همسرم بود انگار ما دلمون میخواست اونجا باشیم این همه مدت😔

چرا نزاشتی بیاد باید میومد یه گوشمالی حدااقل میداد شاید میترسیدحست و درک میکنم مهر جان وقتی دنبال کا ...

چون سوختگی خیلی بده با اینکه وضعیت همسرم اونطوری بود خودشون میگفتن که خیلی صبوره و همراهی میکنه ولی بعضی از مریضا خیلی بهشون حرف میگفتن میدیدم به اونا بیشتر میرسن که ساکت بشن ما هم که احترام میزاشتیم درد داشت تحمل میکرد باز اینطوری رفتار میکردن باهامون،اولین بار که دکتر اونطوری بهم گفت انقد گریه میکردم داشتم با تلفن صحبت میکردم شوکه شده بودم بنده خدا پرستار مسول بخش آرومم کرد خیلی مهربون بود ولی میگم زیر دستاش انگار طلب پدرشون و ازت میخواستن

چقدر میفهمم اینکه از غصه بیدار بمونی یعنی چیاینکه عزیزت رو تخت بیمارستان باشه و ترس همه ی وجودت رو ب ...

😭😭😭😭😭چقدر این روزا رو گذروندم😭😭😭

به نظرت خدا جواب دل شکستمون و میده بهاررر😭😭

منم دلم خیلی شکسته😭

بلهه ولی دخترمم ناراحت میشه میگه چرا گریه میکنی مارال گریه نکن😁

الهی😁😁😁پایتخت بذار براش بخنده🤣دیشب کاوه میگفت نقی خوابید🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دقیقاا پاییز پستبالا گفتم زمستون سرد دختر خواهر من میخورد مریض میشدم میخورد میگفتیم بدتر میشه خواهرم ...

خیلی جالبه

بهم گفت برای این دارو باید تمام مدارک پزشکی اصلش بلشه و سند خونه اصلچون راه دور بود از خونه من زنگ ز ...

به امید خدا پدرتون زودتر حالشون خوب میشه 🤲 🤲 🤲 🤲

عروسی شما هم برپا میشه

داروخونه رو که نگو

هر بار با بغض رفتم

یکباردیگه رفتم داروخونه اسم دارو رو گفتم مسبولش گفت داریم وای چنان ذوق کردم یهو همکار دیگه ای اومد گفت نداریم

وای انگار اب یخ ریختن رو سرم

گفتم آقا قرص رو بدین هرچقدر پول بخواین میدم گفت نداریم

منم با چشمای اشکی اومدم بیرون

به امید خدا پدرتون زودتر حالشون خوب میشه 🤲 🤲 🤲 🤲 عروسی شما هم برپا میشه داروخونه رو که نگو هر با ...

آخ🥺🥺🥺🥺

انشالله خوب میشود نگران نباش بهار بیا برای هم مخصوص دعا کنیم یه عزیز من هم چند روز سی سی یو بود بدحا ...

ایشالله که حالشون خوب میشه 🤲 🤲 🤲 🤲

خودمم چشمام خیسه

دعا میکنم همه مریض ها شفا پیدا کنن