2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563207 بازدید | 156312 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهسان گوگل خوندم برادر زاده اش کشتتش بعد نصف بیشتر اون طلا ها رو غارت کرده و بین مردم تقسیم کرده لقب ...

گنج اصلی رو پیدا نکرده که 

فقط یه قسمت کوچبکش رو پیدا کردند 

توی دل کوه بوده 

کوههای هزار مسجد 

ببین کجاست که تا الان حتی گنج یابها هم پیداش نمی‌کنند با دستگاه 

چقدر شمشیر جواهر نشان و تاج و تخت و ....

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

نه من قانعم شاید جنبه پولداری رو نداشته باشم🤭😂😂😂

😂😂

وای شوهر منم جوانتر که بودیم می‌گفت مهسا اصلا دلم نمی‌خواد خیلی پول از بشم چون میترسم جنبه سو نداشته باشم 

ببین مغز ما رو با چه فکرهایی پر کرده بودند که از ثروت هم می‌ترسیم 

چرا نداشته باشیم.

مگه بجز اینکه خرج خوشگذرونی بشه چیز بدتری هم هست 

خب همون خوشگذرونی هم نون کلی آدم دیگه میشه

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

گنج اصلی رو پیدا نکرده که فقط یه قسمت کوچبکش رو پیدا کردند توی دل کوه بوده کوههای هزار مسجد ببین کجا ...

آره حتما سحر و جادویی چیزی کرده تا الان پیدا نشده 😂

فک کنم اون دنیا هم دوست ندارع کسی جای طلاهاش و بدونه به خدا میگه نزار دستشون برسه به طلاهام😂😂😂 

😂😂وای شوهر منم جوانتر که بودیم می‌گفت مهسا اصلا دلم نمی‌خواد خیلی پول از بشم چون میترسم جنبه سو ند ...

ولی به نظرم درست میگه همسرتون اااا پول زیاد دردسرش هم زیاده😂🤭 ولی خوش گذرانی رو موافقم😍😍😍 

اینستا و گوگل و تلگرام پر شده جمعه یه آقا خانمسو با مرد دیگه تو خونه دیده و اول اونا رو کشته بعد خود ...

مهسا جون خیلی گلی من الان از پستت اون چیزی که باید برداشت میکردم رو کردم واقعا دمت گرم ❤درست حدس زدم یا نه🤔🤔

پرتقال رسیده ی رسیده و شیرین باشه خیلی خوشمزه میشه موز ارزونه بخرم خوب شد گفتی بخرم تا گران نشد🤪کیو ...

حالا همه مدل امتحان کن ببین بچه ها بیشتر کدوم رو خوششون مباد 

چون چیپس میوه از تنقلات مضر خیلی بهتره 

رنگی رنگی هم هست وقتی میوه های متوع خشک کنی بچه ها خوششون میاد حتما😍😍

😅😅شهر ما اگه خوب بود مردمش اینقدر مهاجرت نمی‌کردند من تعصب بیخود ندارم بگم شهرم عالی فلان خوبه مرد ...

بله مهسان جون همه جا خوبی و بدی های خودشو داره

ولی میدونی من همش دنبال اون ارامشه هستم

اینجا موز زیر 130 نیست. مگه موز ریز و شیر موزی زیر 100 باشه🙁🙁پرتقال سمت ما هنوز خوب نرسیده. نارنگی ...

اونجا خیلییی گرونه 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️