2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563969 بازدید | 156385 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پاییز جان دسر خرمالو هم خوشمزه میشهسیب خیلی خوب میشه ما خشک کردیم خوشمزست ولی راستش پرتقال خوشم نیوم ...

پرتقال رسیده ی رسیده و شیرین باشه خیلی خوشمزه میشه 

موز ارزونه بخرم خوب شد گفتی بخرم تا گران نشد🤪

کیوی اگه پیدا کردم خشک میکنم😜

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
حدود 20گرم بله پول خرید واحد کم بود می‌تونستیم وام برداریم اما یک ماه زمان میبرد عجله کردیم البته چو ...

شانس

چقدری ازش دادی؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

اون گروهی که تو مدیریت گفتن رو عضو شدم کلا دو پهلو صحبت میکننتا چند روز پیش می‌گفت الان اصلاح می‌کنه ...

نمی‌دونم کدوم گروه رو تو مدیریت گفتن امیدوار جان این تحلیلگر آقای کاشی بود که من قبلاً که گروه مرد بازار بود هم تحلیل هاش درست در می اومد بازم ریسکه کسی چیزی نمیدونه🥲

بابام همیشه میگفت من تو رو زیر برفا پیدا کردم😭من خنگم باور میکردم

بابای منم همیشه میگفت من تو رو از یه خانواده لر عشایر خریدم هرچندروز اینجوری سرکارم میزاشت اولش باور نمیکرد اونم باحزییات تعریف می‌کرد باور م میشد 

میزاشت اشکم دربیاد بعد بغلم میکرد که نهههههه تو دختر خودمی میخاستم باهات شوخی کنم