2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بهم زنگ زد گفت چن روز مادرشوهرتو ببر خونتون بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 12277 بازدید | 351 پست
استرس و دلشوره کشتم.میترسم بابت همه چی اگ مادرش بیاد حتی ۱ بار بخوابه. دیگ تا اخر عمرش میاد میمونه ...

دخترش فرق میکنه تا عروسش ..مسلما دخترش دوست داره مادرشو نگه داره ولی عروس نهایت چند ساعت بتونه تحمل کنه

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

واسه چی نمیاد شب نشینی؟چرا موندن؟من اصلا ساعت خوابم فرق میکنه شبا تا دیری خوابم حتی ناهار نمیخورم فق ...

در یک کلام بگم ادم عصشق ددر خونه دیگران اینچیزهارو نمیفهمه دیگه چه میشه کرد. راهکارهایی که به ذهنم رسید رو نوشتم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرشوهرم همه قیدشو زدن.برادراش زن برادراش خواهراش حتی .هیچکدوم باهاش در ارتباط نیستن اصن دیوونه اس ...

همون راهکار دوستمون عالی بود انجامش بده ضرر نمیکنی

یا اینکه همون حرفی که بت زدم رک و واضح به شوهرت بگو نیار مادرتو

افرین این بهترین راهکارهاستارتر همین کارو باید بکنه و دقیقا همین حرفای شمارو به مادرشوهرش بزنه تا خو ...

اره.نباید مستقیم بگه چیزی.به در بگه دیوار بشنوه و انقد بگه اینچیزها تا شاید بفهمه ک کارش زشته.

چی میشه حالا بیاد بمونه اونم مثل مامان خودته یه روزی هم خودت پیر میشی

مامان خودم نمیاد بمونه

تو ی شهریم.

خونه داره خودش

پدرشوهرمم زندس از سرکار بیاد هیچکس هم نیس بهش غذا بده

پیر بشم خونه خودم میمیرم نمیرم خونه کسی بمیرم.

مادرم شب نمیاد بمونه با اینکه پدرم شبا سرکاره.میگم تو ی شهریم پدرشوهرمم زندس

به نظرم کلا موندن خونه ی دیگران درست نیست مگر به ضرورت. اگه چنین رفتاری توی خونواده و فامیل اطرافتون مرسوم نیست، سعی کن نذاری توی خونتون باب بشه.اما اگه خودتون خونه ی اونا میمونید شب رو، خب اگه اونا هم بمونن ایرادی نداره.

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

چه ادمای رو اعصابی تو این تاپیک بودن

یعنی چی هی میگید نگهش دار نگهش دار

حالا اگه مادرشوهره ناتوان باشه باز یه چیزی

میگیم دلتون میسوزه براش

ولی ادم سالم چرا باید وبال بقیه بشه

کی تو این دوره زمونه حوصله مهمون داره

حتی خانواده خود ادمم بخوان بیان چند روز بمونن تحملشون سخت میشه

مهمون باید یه وعده بیاد و بره

{ خانم هستم }

خدا صبرت بده یعنی چی بیاد بمونه ،خوب ی شب دعوتشون کن بیان شام بخورن دوباره برن ، خودشون سختشون نیست بیان خونه عروس تلپ بشن به شوهرت بگو ما ار شب بریم سر بزنیم من سختمه کسی بخواد بیاد بمونه