2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563337 بازدید | 156315 پست
دست😑😑پستاز دست کیبورد گوشیه😁

آره متوجه شدم دوباره برگشتم پستمو نگاه کردم دیدم سایت رو نوشته تاپیک...میخواستم بگم صدا خروسه باعث شد قاطی کنم تو چرا پست و دست رو قاطی کردی نکنه صدا خروس ما رو شنیدی 🤣 بنداز گردن خروس همسایه نه کیبورد🤭

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خدا نکنه ،چرا بیداری پاییز😊

پریودم میترسم بخوابم🤦 کلا شب اول و دوم پریودی با ترس میخوابم انگار دوس دارم تو خواب چند بار عوض کنمنوار رو🤦 چیه این پریودی اه🙅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی آمین😍😍معلومه دیگه علم🤪😂

به به درس خون🤭 اون وقتا همه میگفتن علم حتی اگه تو ذهنشون ثروت بود ولی بچه های الان خیلی راحت مینویسن اونی که تو ذهنشون هست...

آره متوجه شدم دوباره برگشتم پستمو نگاه کردم دیدم سایت رو نوشته تاپیک...میخواستم بگم صدا خروسه باعث ش ...

😂😂بی خوابی هم بی تاثیر نبوده،از ساعت خوابمون گذشته پوستمون خراب میشه😁

به به درس خون🤭 اون وقتا همه میگفتن علم حتی اگه تو ذهنشون ثروت بود ولی بچه های الان خیلی راحت مینویس ...

آرهه ،امروز مجازی بود کلاس پسرم سر کلاس دانش آموزا چت الکی پسرم گفت سر کلاس بدترن گفتم خود تو یکیش😂معلما میگن خیلی شلوغ میکنی

انقد راحت هر چیزی رو به زبون میارن انگار نه انگار

سلام عزیزم ممنون اره بهتر شدخیلی،منم فک میکردم نمیشه،و با مامانم سعی داشتیم بزور سوپ داغ بهش بدیم تا ...

یعنی دکترگفت اون بستنی باعث گلودردمجددش نمیشه،آخه ازقدیم آب سردهم میگفتن تو هوای سردنخورین گلودرد میاره...هنوز نتونستم قانع بشم

خدایا بی نهایت شکرت
دختر منیر جان خواهرزاده منم موقعی که خواهرم اینا خانوادگی کرونا داشتن این دخترش یواشکی میرفته بستنی ...

منم الان به رهاجان گفتم ،هنوز قانع نشدم وهضمش نکردم چون اولین باره ازدکتری شنیدم.

منظورم اینه نظراین دکتر،باعث شده کل طبابت بقیه دکترها بره زیرسوال.الان گیجم که کدوم درسته کدوم غلط.چون تقریبا تمام دکترهایی که رفتیم میگن تاگلودرد دارین بستنی وشکلات وسرخ کردنی نخورین

خدایا بی نهایت شکرت