2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563969 بازدید | 156378 پست

[QUOTE=402931845]بسم الله🥲🥲🥲چند روز پیش یه خبر خوندم بچه ۱۲ساله با پاستیل خفه شد وتموم کرد دوراز جون همه ی بچه ها

بهونه رو نگا کن تروخدا

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

سلام قشنگمببخشید بابت تاخیر در پاسخگویی مادرم زمین خورده، زانوش ترکیده ازین دکتر به اون دکترم ببینیم ...

سلام جیران جان

ان شاا...مامانت هرچه سریعترسلامتی خودشو به دست بیاره.

خودت بهتری🩵

حرفهایی که درباره مهرجان هم گفتی درسته

خدایا بی نهایت شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من قول میدم قسم میخورم پیداش کردم با بچه های اینجا تقسیم کنم یک کیلو دوکیلو نبوده که چند تا قاطر بار ...

ایبی خدااااا🥲🥲

انشاالله که پیدا کنی مهسان جان هیچ چیزی بعید نیست😍😍

جدی چرا گرونه خب اونجا که اونهمه باغ هست البته شهر ما هم کلی شالیزار هست اما بازم برنج گرون میفروشند ...

نمیدونم والله،البته اکثرا تو حیاطشون دو تا درخت دارن. خیلی کم پیش بیاد بخریم. اگرم بخریم از دوستی یا اشنایی میگیریم ارزوتره. مغازه گرونه ولی. 

ایبی خدااااا🥲🥲انشاالله که پیدا کنی مهسان جان هیچ چیزی بعید نیست😍😍

تصور کردنش هم سخته 

نادر کجایی بیا به خوابم آدرس بده 😂

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

نمیدونم والله،البته اکثرا تو حیاطشون دو تا درخت دارن. خیلی کم پیش بیاد بخریم. اگرم بخریم از دوستی یا ...

بوی پرتقال تو حیاط 😍

[QUOTE=402932256]خوشبخت بشند الهی سرم نبض گرفته کلیپ محسن حقیقی رو دیدم اصلا گلوم سنگین و بغضی شد ...

اینستا و گوگل و تلگرام پر شده 

جمعه یه آقا خانمسو با مرد دیگه تو خونه دیده و اول اونا رو کشته بعد خودشو 

مرد بدبخت می‌ره چند شیفت کار کنه زن هم بیکار نمونده

😍😍😍به قول ما خدا بداره(حفظش کنه).. دختر ملوس

فداتم 

خدا رادمان جان رو هم بداره 

شمالی بلدم مثلا

😍😍وایی اگه بیاد قول دادی دو کیلو رو هم بدی به من😂

دو کیلو ؟همش؟ باشه 

بابا دویست سیصد کیلو بوده شایدم بیشتر 

اینجا کلا بیست نفریم 

بیشتر بخواه دختر 

تصور کردنش هم سخته نادر کجایی بیا به خوابم آدرس بده 😂

مهسان گوگل خوندم برادر زاده اش کشتتش بعد نصف بیشتر اون طلا ها رو غارت کرده و بین مردم تقسیم کرده لقب عادل شاه گرفته😁