2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2562351 بازدید | 156244 پست
جونم با من بودی مستقل😏😏😏😎

اره شما

تبسم

بقیه رو نمیدونم (دی ماهیای تاپیک بیایین بگین… حدس میزنم شوهر مهسام دی ماهی باشه)

پرچم دی ماهیا بالاست🥳🥳🥳

از خوبیامون نگم که ریا نشه😅

نه بذار بگم

متعهد

وفادار

در ظاهر سرد ولی از درون گرم

به دل شون بشینی، از صد، هزارشونو برات میذارن

بامعرفت

دلسوز و فداکار

مسئولیت پذیر

جاه طلب

اهل پیشرفت

اهل حساب و کتاب 

بابرنامه

منظم

فعلا همینا بسه🤪

ماه دیگه م که تولدمونه🥳🥳🥳

قربونت برم. خداکنه همینطور پیش برم من نگرانم‌زده نشه یهو مثل همین که مهسان گفت

نه نمیشه

کسی که همیشه دنبال پیشرفت و یادگیریه، همینطور ادامه میده

مهسان گفت زده شد ولی الان چسبیده به درس و کنکور

دوباره میشه دختر همون روزا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه نمیشهکسی که همیشه دنبال پیشرفت و یادگیریه، همینطور ادامه میدهمهسان گفت زده شد ولی الان چسبیده به ...

آره اون قسمت درس و کنکور رو یادم رفته👌👌👌👌 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره شماتبسمبقیه رو نمیدونم (دی ماهیای تاپیک بیایین بگین… حدس میزنم شوهر مهسام دی ماهی باشه)پرچم دی م ...

🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️این پرچممونه هاااا 

بالای  بالاس

😎😎😎😎😎😎

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
اره شماتبسمبقیه رو نمیدونم (دی ماهیای تاپیک بیایین بگین… حدس میزنم شوهر مهسام دی ماهی باشه)پرچم دی م ...

بهترین دوستم دی ماهیه و این خصوصیات رو‌داره از دوم دبیرستان دوستیم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

شاهد از غیب رسید😜😎😉

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
باباش بهش گفت حاضری موتور بخریم رباتیک نری گفت چهل پنجاه تا موتور هم بخری من قبول نمیکنم🤣🤣🤣🤣بابا ...

انشالله به این گلپسر عاقل

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

مطمئن بودم😂😂😂فقط گفتم بپرسمسعی کنید تو خونه هاتون حداقل یه دی ماهی داشته باشید😎🤪

😅😅خیلی ماهه 

هم خوشگله هم خوش اخلاق هم با اراده 

حیف یک سال از امیر بزرگتره 

البته یه چیزایی بینشون حس میکنم ولی پر و بال نمی‌دم چون بزرگتر هست مطمعنم بزرگتر شد انتخابهای بیشتری داره

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

افرین دردم زیاد بود مغزم کار نمیکرد بگم🤪اخرم خودش اومد سرم و زد من بد رگم زنه نمیتونست رگم و پیدا ک ...

😄😄خوب کردی چه وقت خوابیدن سر شیفت کاری بود 

پیشاپیش مبارک

نه نمیشهکسی که همیشه دنبال پیشرفت و یادگیریه، همینطور ادامه میدهمهسان گفت زده شد ولی الان چسبیده به ...

آره مسیرشو عوض کرد

خواهر دیگه ام رفته بود یه هفته خونشون بود می‌گفت فقط صبح و آخر شب میدیدمش 

یا کلاس بود یا تو اتاق مشغول تست و درس .... 

چشم امید من بهش هست برا رتبه پزشکی 

چیزهایی که مستقل گفت اکثرش شبیه به خصوصیات تیر ماهی هم هست

یدونه دی ماهی داریم کاملا برعکس تمام این خصوصیات 

تنبل فرصت طلب خودخواه ...