2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2562544 بازدید | 156250 پست
وای نه به زور بیدارش کردم بچه هام خونه خواب بودن رفتم درمانگاه سرم زدن دقیقا رسیدیم خونه اذان دادن،، ...

بنده خدا شوهرت 

چرا دعواش کنی خب 

ویروس فکر کنم سردرد وگلو درد میشی 

من دو سه روز طول کشید و سبک بود اما بعضیا تب هم دارند 

یکم چای نبات زنجبیل بخور شاید معده آت آروم شد 

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوتا قرص داد یکی اندامین اصلا به درد نمیخوره فقط امپول و سرم خوب بود ،،،،تازه اونم سوتی دادم🤪مرده گ ...

🤣🤣🤣میگفتی پاشو وقت نمازه

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

دقیقا🤣🤣🤣🤣🤣🤣ماهم از همین میترسیم ولی خیلی ناراحته من گفتم نه بیارم چیزی نمیگه ولی زد زیر گریه🥲 ...

پس لازم شد حتما ثبتنامش کنی 

اگر خسته شد هم خب اشکالی نداره بالاخره امتحان کرده 

دو روز دیگه نمیگه من خواستم شما نزاشتین

پس لازم شد حتما ثبتنامش کنی اگر خسته شد هم خب اشکالی نداره بالاخره امتحان کرده دو روز دیگه نمیگه من ...

آره میگه من گفتم باید با بابا حضوری صحبت کنم نه تلفنی😁

به مربیش پیام دادم که تایم رو تعیین کنه. تا ببینیم چی میشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آره میگه من گفتم باید با بابا حضوری صحبت کنم نه تلفنی😁به مربیش پیام دادم که تایم رو تعیین کنه. تا ب ...

باباتون رو راضی کردید 😊😄

بزار بره پاییز فعال باشه عادت نکنه به تنبلی و وقت هدر دادن 

باباتون رو راضی کردید 😊😄بزار بره پاییز فعال باشه عادت نکنه به تنبلی و وقت هدر دادن

باباش بهش گفت حاضری موتور بخریم رباتیک نری گفت چهل پنجاه تا موتور هم بخری من قبول نمیکنم🤣🤣🤣🤣باباش ذوق کرد🤪🤣

آره گفته برنامه بنویسیم نوشتم گفت بیا دیدی وقت دارم😁 

مطمئن بودم😂😂😂فقط گفتم بپرسمسعی کنید تو خونه هاتون حداقل یه دی ماهی داشته باشید😎🤪

جونم با من بودی مستقل😏😏😏😎

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
اهان حفظ میره …افرین به این پسر کوشا👏👏👏👏

قربونت برم. خداکنه همینطور پیش برم من نگرانم‌زده نشه یهو مثل همین که مهسان گفت