2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2467286 بازدید | 151585 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها راهی روشی چیزی هست از شکمویی جلوگیری کنه از این هوس های زودگذر گروندیروزرفتم سوهان خریدم ۲۵۰ک ...

به احتمال ۸۰ درصد اگر بیماری مرتبط ندارید با کمبود مینرال ها یا ویتامین ها روبرو هستید

تحت نظر پزشک حتما مصرف بفرمایید

فکر خوبیه ولی نه برای مناون کارت هم برمیدارم خرجش میکنم 😀 😀 😀 😀 انقدرهم پول ندارم که بزارم کارت ...

😅😅😅

پس منبع اصلی بایدقطع بشه.توهیچ کارتی پول نداشته باشین 😅

خدایا بی نهایت شکرت
به احتمال ۸۰ درصد اگر بیماری مرتبط ندارید با کمبود مینرال ها یا ویتامین ها روبرو هستیدتحت نظر پزشک ح ...

میشه اسم ببرید 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام رویا جون از طرف منم به معصومه جون بگید منم واقعا مدیونم بهش از وقتی با تاپیک اشنا شدم تونستم خودم با پس انداز طلاهایی که هر چند ناچیز بود ولی خریدش پر از حس خوب بود بدست بیارم اگه بخوام مفصل بگم از چهار سال پیش تا الان که هدف گذاشتیم برا پیشرفتمون به حمدلله تا حدودی به همه شون رسیدیم اگه کسی حرفی زد که دلش شکست مطمین باش کارما جواب میده ...یه جایی خودندم نوشته بود اگه دیدی یه جایی دو رو برت زیاد سرو صدا ومعذرت میخوام واق واق میکنن بدون سنگ رو جای درستی انداختی ..اگه جز مرفهین بودن تو اون تاپیک چکار میکنند ..من خودم به شخصه زهرا خانمی که قصه زندگیش رو میگفتید کنارم دارم وقتی میخوندم انگار داشتی از اون عزیز ما میگفتید به هر حال خیلیا درکی از حرفای ما ندارن .انشاالله که هر جا هستی حال دلت خوب باشه 

غذای بیرونسوهان گزبستنیباقلوااجیلاینا قاتل پولهای منن

مکمل بخور

ببین هوس کردن چیزای شیرین یعنی کدوم ویتامین تو بدنت کمه،هرروز یدونه بخور،تایکی دوماه

کم کم ویتامینت تامین شه از سرت میفته

سلام،منم اونجا بودم،الان‌رفتم دیدم حذف شده،چرا حذف شده؟شما میدونی؟

تو تاپیک بازم بحث راه انداختن اونم ناراحت شد هم از تاپیک رفت هم کانال ایتا رو حذف کرد🥲چند صفحه اخره تاپیک مدیریتو بخونی هست نمیدونم دیدی یا نه ولی دلیلش اون بود🥲

تایپیک مدیریت بسته شده 

اینجا چرا انقدر سوت وکوره 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

اینجا در مورد مدیریت مخارج بگیم؟

صاحب تاپیک رویاجان هستند

اما بعنوان یک عضو کوچیک خواهش میکنم،اینجا جوری درباره مدیریت مخارج حرف زده بشه که از حالت دورهمی خارج نشه.اینجا بیشترگپ دوستانه هست ونکات ریز زندگی

خدایا بی نهایت شکرت