2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2468204 بازدید | 151606 پست
بچه ها راهی روشی چیزی هست از شکمویی جلوگیری کنه از این هوس های زودگذر گروندیروزرفتم سوهان خریدم ۲۵۰ک ...

عزیزم غذا میپزی؟

یکی از دوستای من قبلا اهل غذا پختن نبود

سر ظهر که می‌شد، میگفت یهو یادم میفته عه! ناهار نداریم که

از بیرون یه چیزی سفارش میدم…

اما الان به وعده‌های اصلی اهمیت میده

برای همین هیچوقت گرسنه نمی‌مونه که هوس غذای بیرون کنه

حتی غذا اضافه هم میپزه تو فریزر میذاره.

که اگر غذا نداشتن، بیاره گرم کنه و بخورن

ماهی تقریبا ۷ میلیون از بیرون غذا میگرفت

الان همون پول یا میره برای مرغ و گوشت و برنج و چای. یا پس انداز میشه💎✨

منم باد گرفتم هر روز که میرم مدرسه دنبال بچه هام، سیب میبرم، کاهو و لیمو و نمک میبرم تا خونه تو ماشین میخوریم.

قبلا موچی زیاد میخریدیم. الان دیگه حتی یادشون هم نمیاد.

هرزگاهی شاااااید با باباشون بریم به عنوان تفریح.

به قول معصومه خانم غذا تا غذاست، حلاله

از گلو که رفت پایین ، ببخشید میشه حرام.

معصومه جون

این پیام برای شماست امیدوارم که بخونی

من از اولین تاپیک پس انداز از مطالب استفاده میکردم و به عنوان کسی که از ۱۷ سالگی کار کردم و شم اقتصادی خوبی دارم

همیشه و همیشه از مطالب شما استفاده کردم و لذت بردم

مخصوصا از قسمت های خانه داری 😍خوندنش برام مثل تراپی میموند و واقعا لذت میبردم من و میبرد به اون موقع هایی که مامان و مامانبزرگم زنده بودن و دور هم جمع میشدن و وسیله های فریزر و آماده میکردن یه حسی و در من زنده میکرد که انگار دوباره دور هم جمع شدیم

بابت تمام راهکار ها و این حس خوبی که به من هدیه دادین واقعا ازتون ممنونم الهی که انرژی خوبش همیشه تو زندگیتون جریان داشته باشه❤️❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پاییز هرباری که سرفه می‌کنه من عذاب وجدان میگیرم حتی هنوز روزی که بردنش اتاق عمل و نداشتند شیر ب ...

قشنگ میفهممت منم همینم🥺🥺🥺 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بچه ها راهی روشی چیزی هست از شکمویی جلوگیری کنه از این هوس های زودگذر گروندیروزرفتم سوهان خریدم ۲۵۰ک ...

من یک روشی به یکی همین جاپیشنهاددادم.انجام داد وبعدش گفت چون بهش پایبندبودم موفق شدم

کارت پس انداز بدون رمز دوم بذار کنار.در دسترست نباشه.اوایل سخته اما بعدا هوس های زودگذر یا خرج های الکی کم میشه.هروقت دلت چیزی خواست،خودت رو تومحدودیت نذار.برو برای خودت بخر ،اما قبلش به اندازه همون مبلغ خرید،بریز تو کارت پس انداز

واقعا گاهی دل ادم چیزی میخوادو نمیتونه ازش بگذره.بااین روش بعداز مدتی هم پس انداز داری،هم عذاب وحدان نداری‌.....در کنارش،خرجهای واقعا الکی رو میذاری کنار،چون زورت میادبخاطر خرج های دم دستی هی دوبرابرپول بدی(چون همون مبلغ روبایدپس انداز بذاری،درواقع میشه دوبرابرهزینه)....اینجوری کمترهوس میکنی بری خرید

خدایا بی نهایت شکرت

سلام رویای عزیز  دوسه سال پیش وقتی بااین تاپیک آشنا شدم وصحبت های انگیزشی معصومه جون رو خوندم قدرت و جسارت پیدا کردم وقرعه کشی خانگی شروع کردم .(که خودم مسئولیتش و بر عهده گرفتم )ودرمسیر موفقیت من خیلی تاثیر گذار بود .مامان سبحان مهربون که باحوصله جواب سوالم های من رو میداد وبا انواع وام‌ها آشنا کرد .  من سال ۸۴ ازدواج کردم و خونه و ماشین داریم  البته بدون حتی یک ریال حمایت مالی از کسی فقط با زحمت های همسرم  .ولی  دستاوردهای من از زمان آشنایی با اینجا خرید یک واحد پیش فروش از برادرم که همیشه آرزوش و داشتم تو اون منطقه خونه داشته باشم  . خرید ۱۰۰گرم طلا هم زینتی هم پس انداز سرو سامون دادن به نواقص خونه و... این وسط از هیچ چیز نزدم فقط مدیریت کردم نکته های ارزشمند و خوندم و از بعضی چیزها گذر کردم واقعا بی انصافی برخی از دوستان رو تو تاپیک خوندم خیلی ناراحت شدم واقعا هدفشون چیه چرا انقدر قدر نشناس باید باشیم ودل بشکنیم چطور با وجدان آسوده زندگی می‌کنند معصومه جون چه آسیبی به شما زده ؟ همه اینها ریشه در حسادت دارد و بس .. 

🔻زنده‌یاد حسین پناهی میگن که:
احترام گذاشتیم فکر کردن نمیفهمیم
توجه کردیم، فکر کردن گدای محبتیم
وای به حال این مردم...
نه محبت سرشان می شود نه توجه
کنار این مردم شاد نمی شوی
فقط تنهایی رابیشتر حس میکنی...

باید بگم که جناب پناهی چقدر جملات تورو دارم زندگی می کنم...

البته دور از جون دوستان عزیزی که انسانیت دارند ❤️

مثلا همین برنجی که باید بخری ببین در سال چقد مصرفتونه براش یه کارتی بذار کنار....برنامه غذایی داشته باش و طبق اون پیش برو...شیرینی واین چیزا هم سعی کن خودت درست کنی خسته که بشی دیگه هوس نمیکنی🤪🤭

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
درسته همینطوره که میفرمایی عزیزم برای همین بوده که این تاپیک پنج ساله پابرجاست و ادامه داره و تاپیک ...

رویا خانوم دختر شما چیکار کرد 

دانشگاه میره  درسته ؟ 

من گفتم شاید دخترتون ازدواج کرده کم پیدا شدید☺️

مثلا همین برنجی که باید بخری ببین در سال چقد مصرفتونه براش یه کارتی بذار کنار....برنامه غذایی داشته ...

همین کارم کردم باز خرج شد

من فقط کیک بلدم اونم دوست ندارم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

من یک روشی به یکی همین جاپیشنهاددادم.انجام داد وبعدش گفت چون بهش پایبندبودم موفق شدمکارت پس انداز بد ...

فکر خوبیه ولی نه برای من

اون کارت هم برمیدارم خرجش میکنم 😀 😀 😀 😀 

انقدرهم پول ندارم که بزارم کارت دیگه 😢 😢 😢 😢 😢 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

کارت رو دم دستت نذار... باز چیا دوس داری؟

غذای بیرون

سوهان 

گز

بستنی

باقلوا

اجیل

اینا قاتل پولهای منن