سلام به عزیزای نی نی سایتی، از نوع مثبت:)☁️❤️
فردا دخترم اردو داره، دیدم رفت از یخچال لواشک درآورد
کل لواشک که نزدیک ۱.۵ کیلو بود روگذاشت تو کیسه خوراکیهای فرداش!😳
گفتم عزیزم همش که نه، 🙂برای خودت و دوستات، نفری انقدر…
گفت باشه🙏🏻 شروع کرد برش زدن
یهو به ذهنم اومد ازش بپرسم بقیه هم خوراکی برای تو میارن؟
وقتی پرسیدم دیدم به به! هیچکدوم از دوستای نزدیکش نمیارن😏😅
وسط حرفامون متوجه شد که این همه خوراکی بردن، داره به ضررش تموم میشه🥺
بهش البته گفتم که اگر دیگران نمیارن، ایرادی نداره، وظیفه هم ندارن بیارن. اما فقط ما باید حواسمون باشه زیاد از حد مایه نذاریم. اندازه خودشون براشون قدم برداریم…👌❤️
اونا آدم های خوبی هستن، فقط از این جهت با ما متفاوتن.
(چون بچه ها هنوز درست تشخیص نمیدن که آدم ها ترکیبی از خوبی ها و بدی ها هستن.ممکن بود از دوستاش بدش بیاد)
باز وسط حرف ها متوجه شدم که چندتا از بچه ها هستن که تو اردوها از خوراکیشون به همه میدن…😍😋
خلاصه تصمیم بر این شد که لواشک ببره، کمهم نبره
ولیییی به تمام همکلاسیهاش بده، نه فقط چند نفری که اطرافش هستن.
———————
☁️❤️مورد بعدی که امروز درجهت مسائل «مالی و تربیتی» انجام دادم:
صحبت با مدرسه و ابراز انتظاراتم از مدرسه بود
چون به طرز عجیبی داشت بهمون فشار میومد بهخاطر درس پسرم.( با وجود شهریه سنگینی که میدیم)
مدرسه پارسال این توپ رو پاس داده بود به ما. گفت خودتون بیاید باهاش کار کنید تقویت بشه.🫵
من هم امسال پاس دادم به خودشون و گفتم من دیگه نیستم.خودتون میدونید و درس این بچه. من مادرشم❤️، نه معلمش. 😞من میخوام باهاش زندگی کنم، نمیخوام بهم بگه مامان امروز نذاشتی زندگی کنم…البته با لحن بسیار خوبی گفتم😅
———————
☁️❤️در مورد مسائل «مالی و تربیتی»
یکمورد مهم دیگه هم هست که واقعا بعضی مامان باباها بهش توجه ندارن، باز من میگم،
☁️من فکر میکنم لازمه ما دوستای بچه هامون رو بشناسیم
خانواده هاشون رو بشناسیم
اگرخانواده دوستش خوب بود، اون ارتباط رو ادامه بدیم، وگرنه کمک کنیم بچمون با افراد بهتری دوست بشه.
همین« پیدا کردن دوست خوب» میتونه از صداها هزینه جلوگیری کنه.
دوست خوب میتونه کار صدتا تراپیست رو انجام بده.
دوست بد هم میتونه کاری کنه صدتا تراپیست نتونن حال بچمون رو خوب کنن….
به همین دلیل من در مدرسه بچههام دنبال خانواده های خوب میگردم، باهاشون قرار میذارم بریم بیرون( پارک، موزه، تئاترهای فاخر کودکانه) و باهاشون آشنا میشم. اگر دیدم خوب هستن و میل دارن، حتما سعی میکنم رابطه ادامه دار باشه💎 اگر خوب نبودن یا تمایل نداشتن هم که دیگه رابطه رو آروم آروم کم میکنم…
اینکه بچه ها خارج از مدرسه با همکلاسی های خوبشون در ارتباط باشن، در ارتباطشون خیلی اثر گذاره.