2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2468477 بازدید | 151619 پست

اخی تاپیک قدیمی

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت عروسی رفتین به یاد ما بخورین 😄😄تازه همون رقص دیدن هم عین تئاتر بازی شده همه ساکت بنشینید عر ...

عزیزممم😄❤️حتماا😁 اتفاقا چندشب پیشم عروسی بودیم تک پسر بوده ۹۰۰تا دعوتی داشتن ،اینجا هم همینه باید زود بری وگرنه باید ته سالن بشینی فکر کن ما ۷ رفتیم بزور جای خوب پیدا کردیم ، اینجام عروسی پسر باشه دستگاه پوز مردونس عروسی دختر دستگاه زنونس ولی میشینن جلو در😁 ولی خب پذیراییشون عالی بود

ولی رقص و اره منم بدم میاد خیلییی ، حالا این عروسی پسره اینطوری نبوده ولی عروس یه عروسی جدا داشته اونجام دعوت بودیم شب قبلش عروس با عموها ،عمه ها ، دختر خاله ها دختردایی ها 🤣🤣 با همه رقصیده یهو کیک اورد وسط داییشم سوپرایز کرد تولدش بود😂 کلا سینما بوده واسمون  

به قول مهران مدیری دلم خواست دلممم ضعف رفت براش

این دفعه باهام بیاید عروسی😁 حیف دیر این بحث و شروع کردید،، از دوهفته پیش تا همین ۵شنبه قبلی ۴تا عروسی دعوت بودیم همه هم فامیل نزدیک😁 پولی بود ک همینطوررر خررررج میشد 

الان ورشکست شدم🥲

سلام به عزیزای نی نی سایتی، از نوع مثبت:)☁️❤️

فردا دخترم اردو داره، دیدم رفت از یخچال لواشک درآورد

کل لواشک که نزدیک ۱.۵ کیلو بود رو‌گذاشت تو کیسه خوراکی‌های فرداش!😳

گفتم عزیزم همش که نه، 🙂برای خودت و دوستات، نفری انقدر…

گفت باشه🙏🏻 شروع کرد برش زدن

یهو به ذهنم اومد ازش بپرسم بقیه هم خوراکی برای تو میارن؟

وقتی پرسیدم دیدم به به! هیچکدوم از دوستای نزدیکش نمیارن😏😅

وسط حرفامون متوجه شد که این همه خوراکی بردن، داره به ضررش تموم میشه🥺

بهش البته گفتم که اگر دیگران نمیارن، ایرادی نداره، وظیفه هم ندارن بیارن. اما فقط ما باید حواسمون باشه زیاد از حد مایه نذاریم. اندازه خودشون براشون قدم برداریم…👌❤️

اونا آدم های خوبی هستن، فقط از این جهت با ما متفاوتن.

(چون بچه ها هنوز درست تشخیص نمیدن که آدم ها ترکیبی از خوبی ها و بدی ها هستن.ممکن بود از دوستاش بدش بیاد)

باز وسط حرف ها متوجه شدم که چندتا از بچه ها هستن که تو اردوها از خوراکیشون به همه میدن…😍😋

خلاصه تصمیم بر این شد که لواشک ببره، کم‌هم نبره

ولیییی به تمام همکلاسی‌هاش بده، نه فقط چند نفری که اطرافش هستن. 

———————

☁️❤️مورد بعدی که امروز در‌جهت مسائل «مالی و تربیتی» انجام دادم:

صحبت با مدرسه و ابراز انتظاراتم از مدرسه بود

چون به طرز عجیبی داشت بهمون فشار میومد به‌خاطر درس پسرم.( با وجود شهریه سنگینی که میدیم)

مدرسه پارسال این توپ رو پاس داده بود به ما. گفت خودتون بیاید باهاش کا‌ر کنید تقویت بشه.🫵

من هم امسال پاس دادم به خودشون و گفتم من دیگه نیستم.خودتون میدونید و درس این بچه. من مادرشم❤️، نه معلمش. 😞من میخوام باهاش زندگی کنم، نمیخوام بهم بگه مامان امروز نذاشتی زندگی کنم…البته با لحن بسیار خوبی گفتم😅

———————

☁️❤️در مورد مسائل «مالی و تربیتی»

یک‌مورد مهم دیگه هم هست که واقعا بعضی مامان باباها بهش توجه ندارن، باز من میگم،  

☁️من فکر میکنم لازمه ما دوستای بچه هامون رو بشناسیم

خانواده هاشون رو بشناسیم

اگر‌خانواده‌ دوستش خوب بود، اون ارتباط رو ادامه بدیم، وگرنه کمک کنیم بچمون با افراد بهتری دوست بشه.

همین« پیدا کردن دوست خوب» میتونه از صداها هزینه جلوگیری کنه.

دوست خوب میتونه کار صدتا تراپیست رو انجام بده. 

دوست بد هم میتونه کاری کنه صدتا تراپیست نتونن حال بچمون رو خوب کنن….

به همین دلیل من در مدرسه بچه‌هام دنبال خانواده های خوب میگردم، باهاشون قرار میذارم بریم بیرون( پارک، موزه، تئاترهای فاخر کودکانه) و باهاشون آشنا میشم. اگر دیدم خوب هستن و میل دارن، حتما سعی میکنم رابطه ادامه دار باشه💎 اگر خوب نبودن یا تمایل نداشتن هم که دیگه رابطه رو آروم آروم کم میکنم…

اینکه بچه ها خارج از مدرسه با همکلاسی های خوبشون در ارتباط باشن،  در ارتباطشون خیلی اثر گذاره.

خوب جای آدم رو نشناسن چ فکری می کنن🤣🤣🤣🤣فکر کنم ما. مادرا دیگه بیشتر مون با اینجور شیرین کاری بچه ...

آره برای منم پیش اومده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خانما این طبیعی که جنین ۲۳ هفته انقد لگد بزنه و شیطونی کنهبارداری اولم بچم خیلی آروم بود فقط دوماه ا ...

بله عزیزم 😁😍 

وااای آره ببین روم به دیوار بعضی وقتی حتی لگد میزنه به جای حساس🙈 فکر میکنم همیشه هم در حال چرخشه بی ...

این لگد به جای حساس آخرا بیشتر هم میشه😬🤣من تو خبابون وامیستادم لگدش تموم شه🥺🤣

آهنگ بیست هزار آروزی چاووشی رو میذاشتم کیان بشدت تکون میخورد الانم این آهنگ رو دوس داره😍

نه قبلا نمیخوندهمن دقت نمیکردممتوجه نمیشدماز پارسال همین موقع معلمش گفت ایشون تو انجام تکلیف ضعیفهو ...

امیدوارم معلما راهی پیدا کنن

وااای آره ببین روم به دیوار بعضی وقتی حتی لگد میزنه به جای حساس🙈 فکر میکنم همیشه هم در حال چرخشه بی ...

نینی ورزشکاره 🤩

بگو بچه سرتق بجای حساس مامی چکار داری 😂😂

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

عزیزممم😄❤️حتماا😁 اتفاقا چندشب پیشم عروسی بودیم تک پسر بوده ۹۰۰تا دعوتی داشتن ،اینجا هم همینه باید ...

چه جالب 

خب هر عروسی یه طرف مهمان داماد میان یه طرف مهمان عروس 

بعد مردونه پول بکشند می‌ره برا داماد 

زنونه می‌ره تو جیب بابای عروس؟

ما همه خرجا با پدر داماد هست پول حنا و شاباش و غذا هم برا خانواده داماد ......عروس و پدر مادرش هیچکاره ان

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟