2777
2789
عنوان

راسته واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 84 پست
قدر نمیدونن

یادته اون اوایل بمن درخواست دادی دعوات کردم؟بعدکفتی یه کارمهم دارم درخواستتوقبول کردم ازم پرسیدی امضاتوبراعشقت زدی؟😂فک کنم سرهمون دعواکردنه هنوزم بامن قهری نه؟

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گیلدخت بیشتر نبود ک نی نی یار شب عاصی بود از دستشیادش بخیر چه شبایی داشتیم

اره هر وقت میومدیم تایپک داشتی

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

من جزهمون شب ندیدمت تاخودالان ولی ازاون شب آرومترمردارودعوامیکنم قبلشم یادتومیافتم خداییش بدحرف زدم ...

نه بابا اوکیه

من کینه ای نیستم. اتفاقا خوشحالم کمکت کردم. کاش بقیه هم بیان ببینن پیامتو ک بفهمن همه دنبال اون نیستن. چند تا خانم امشب هر بی احترامی و فحشی بود ب من کردن بعد میگن گمشو از سایت بیرون. دلم از اون قضیه گرفته

تو شاهد زندهمن حرف بدی بهت زدم؟

بااون تشری که من بهت زدم فک نکنم جراتشوداشته باشی من بعدحرفی بزنی یاکاری کنی حالاکه هستین حداقل یادبگیرین باهمسرآیندتون چجوررفتارکنین که حداقل نسل بعدی مثل مانابودنشن

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

ب گمونم با شما قبلا هم صحبت شده بودم تو تاپیکااا

بله منم خیلی وقت بود نبودم یک ماهی هست تایپیک هایی که قبلاً شرکت کرده بودم همه پاک شده اما خوب یادمه مکالماتی هم داشتیم تو تایپیکا یه چند نفر دیگه هم بودن همراه خوبی بودن تو این فضا کنار هم خوش میگذشت

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘