2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2453603 بازدید | 151199 پست
دقیقااا منم اینجوریم مریض میشم مادرم باید لمسم کنه خوب میشم دو ماه پیش حدودا دندون عقلم کشیدم خیلی س ...

سلام نارین جان چطوری بهتری

حقیقتا شرایطت سخت و ویژه هست.خودم هم پدرومادرم روازدست دادم،اما همزمانی رفتن پدرومادرت خیلی سخته وتحملش دل صبوری میخواد.

اما میدونم تودلت قوی هست ومیتونی از لحظات سخت عبورکنی🩵دندونت رو وقتی جراحی کردی،قطعا مامانت کنارته وبرات دعامیکنه🥰

خدایا بی نهایت شکرت
قبل عکس بردنش آرایشگاه موهاشو کوتاه کردن🥺هیچی فقط با کیک عکس انداختیم هنوزم نرفتم کادوشون رو بخرم د ...

ما همون کچلش رو هم میدوستیم هرچند کچلش نکردی 

کادو چی میخوای بخری 😍

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهاش جا افتاد؟ من پارسال واسه کریسمس رادمانو بردم اتلیه تو تمی که چیده بود،چندتا جعبه ی کادو بود، ا ...

😅😅😅کارت در اومد مهسا 😍

مهسان گفتی دعاالن همسرم گفت برم برا باشگاهم کفش بخرمدخترم گفت کی مسابقه داری بگو برات دعا کنممیگه ری ...

رعدی من یکم گیج شدم 

همسرت دوم شده؟ریخانه دخترت هست؟

چی بهتر از دعای یه فرشته خانوم در حق پدر ومادرش

ممنونم من همیشه استدلر میگیرم کیان میگه صاف باشه چندضلعی اذیتش میکنه امروز سه مدل گرفتم ووک ازهمشون ...

پاییز من یه مدل مداد می‌گرفتم داخل جعبه اش تراش و دامن بود مارک هندی بود 

هرچقدر فکر مردم اسمش یادم نیومد 

الان با امسال هم میشه سه سال که دیگه اتود برمیدارند مداد نمیخرم

چقدر اونور همه ناراضین که طلا دادن ماشین خزیدن. به نظرم اشتباه میکنن. شاید الان ملک تو رکوده و طلا ص ...

به نظر من اونقدر همه مردم تو فشار اقتصادی هستن و ترس از آینده دارن ناخودآگاه ذهنشون مقایسه می‌کنه 

الآنم که اینقدر کانالهای مختلف تو اینستا زده شده که اینو بخرید اونو نخرید ملک نخرید طلا بخرید 

همش میگن نکنه اشتباه کردیم نکنه همین مقدار  پولمونو از دست بدبم 

پاییز من یه مدل مداد می‌گرفتم داخل جعبه اش تراش و دامن بود مارک هندی بود هرچقدر فکر مردم اسمش یادم ن ...

دامن؟

آره بزرگتر شن اتودی میشن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ما همون کچلش رو هم میدوستیم هرچند کچلش نکردی کادو چی میخوای بخری 😍

نه کچل نکردم. نوشتم پلاسماکار احتمالا

چقدر اونور همه ناراضین که طلا دادن ماشین خزیدن. به نظرم اشتباه میکنن. شاید الان ملک تو رکوده و طلا ص ...

منم هم نظرم باهات بعد امنیت خونه کجا و امنیت طلا کجا...‌ مهسا قبلا نگاه کسی رو نمیدیدم تو طلای دستم ولی این مدت که کیان رو میبرم کلاس خیلی نگاه میکنن اصلا ضایع ها‌...حتی یکی پرسید اینا طلان؟! یکی دونفر که باهاشون اکی ترم گفتن سعی من بپوشونی...

امروز که میرفتم طلاهامو در اوردم من کلا دوس ندارم طلا بندازم ساعت خالی و دستبند چوبیمو بیشتر دوس دارم 

الانم از خدامه بتونم۲۰متر خونمو اضافه کنم طلا نداشته باشم برام مهم نیست مشه سوت سوت خرید

سلام نارین جان چطوری بهتریحقیقتا شرایطت سخت و ویژه هست.خودم هم پدرومادرم روازدست دادم،اما همزمانی رف ...

یه هفته س دندون درد تحمل کردم 

میترسم از حال دلم بعد جراحی 

این چهارمین دندون عقله که باید بکشم 

سر اون ۳ تا میرفتم خونه بابام تا چندروز حالم بد میشد 

سر این چهارمی قلبم درد مبکنه خیلی بیشتر از دندون😭

انگار تمام عزت و غرورم فرو ریخته

یه هفته س دندون درد تحمل کردم میترسم از حال دلم بعد جراحی این چهارمین دندون عقله که باید بکشم سر اون ...

😔😔😔

خودتو عذاب نده.سعی کن زودتربری جراحی کنی تا دردت کم بشه.بعداز جراحی هم از خواهری،خواهرشوهری،رفیقی،ازکسی کمک بگیر تا بعددوسه روز بهتر بشی.جراحی دندون عقل میدونم سخته.تجربه شوداشتم

خدایا بی نهایت شکرت
😔😔😔خودتو عذاب نده.سعی کن زودتربری جراحی کنی تا دردت کم بشه.بعداز جراحی هم از خواهری،خواهرشوهری،رف ...

میرم 

تو خونه خودم می مونم بهتره 

جمعه که خونه بابام بودم برادرم خیلی گریه کرد میگفت چطور تو بدون مامان بابا اینجایی😭😭😭😭

میرم تو خونه خودم می مونم بهتره جمعه که خونه بابام بودم برادرم خیلی گریه کرد میگفت چطور تو بدون ماما ...

اتفاقا کارخوبی میکنی خونه بابات میری.مواجه شدن باواقعیت،باعث میشه دوره سوگواری بهتر بگذره و زودتر بااین مساله کنار بیای

دوباره توصیه میکنم کتاب"عیبی ندارداگرحالت خوش نیست"روبخونی.کتاب معروفی هست.شاید بتونی کتاب صوتی اش روهم پیداکنی

خدایا بی نهایت شکرت
اتفاقا کارخوبی میکنی خونه بابات میری.مواجه شدن باواقعیت،باعث میشه دوره سوگواری بهتر بگذره و زودتر با ...

اونجا که انشالله مثل قبل میرم 

برادرهام داغون میشن اگه نریم 

بخصوص برادر مجردم 

ما ۵ تا خواهر باید براش مادری کنیم 

اونجا مقر ماست و می مونه انشالله 

فقط رفتن مادرم رو نمیتونم بپذیرم 

غمش فرق میکنه عصبانیم 

غمش خیلی وحشیه