2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2449950 بازدید | 151025 پست
مهسا منو مامانم خیی رفیقیم بعد موقعه ای ک مریضم یا ناراحتم اینو کاملا جدی میگم ب مادرم میگم بدنم رو ...

دقیقااا منم اینجوریم 

مریض میشم مادرم باید لمسم کنه خوب میشم 

دو ماه پیش حدودا دندون عقلم کشیدم خیلی سخت بود صورتم کلی ورم کرد کبووود 

رفتم خونه بابام موندم 😭😭😭😭

مادرم نگام میکرد گریه میکرد 

حالا باز دندون عقلم درد گرفته اینم باید بکشم جراحی میشه 

فقط موندم بعدش کجا برم 😭😭😭😭

کجا برم نازمو بخره رو تختش بخوابونتم برام غذا های نرم درست کنه😭😭

پاییز بیا از تولد کاوه بگو روحیه ماهارو عوص کن. یه هفتس گذشته،منتظر بودم خودت بگی، دیدم خبری نیست خو ...

قبل عکس بردنش آرایشگاه موهاشو کوتاه کردن🥺هیچی فقط با کیک عکس انداختیم هنوزم نرفتم کادوشون رو بخرم دیروز میخواستم برم که نشد ببینم این جمعه میتونم برم 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل عکس بردنش آرایشگاه موهاشو کوتاه کردن🥺هیچی فقط با کیک عکس انداختیم هنوزم نرفتم کادوشون رو بخرم د ...

موهاش جا افتاد؟ من پارسال واسه کریسمس رادمانو بردم اتلیه تو تمی که چیده بود،چندتا جعبه ی کادو بود، امسال عکساشو دید میگه چیه؟گفتم هدیه. الان دو هفتس هر کیو میبینه میگه واسه تولدم هدیه بخر خوشگل باشه من سورپرایز بشم😐😐نمیدونم چی بخرم براش.. تو چی میخوایی بگیری براشون. ؟

منِ غیر شمالی، از شما بهتر میدونم🤪ارد برنج و گردوی آسیاب شده شو مطمئنمتوپی میکننش و میخورن

آهااااااا آره اینو چند روز پیش خونه ی مادرشوهرِ خواهرشوهرم خوردم حقیقتا بدمزه بود🤣🤣🤣🤣 زنگ زدم ازش بپرسم اسمش رو چی میگن گوشیش در دسترس نیست..‌. خواهرشوهرم همیشه میگفت مادرشوهرم عالی درست میکنه ال بل که دیدم خوب نبود احتمالا اون روز نتونست خوب درست کنه

موهاش جا افتاد؟ من پارسال واسه کریسمس رادمانو بردم اتلیه تو تمی که چیده بود،چندتا جعبه ی کادو بود، ا ...

آره ولی دیگه کوتاه نمیکنم. 

عزیزم😍😍😍😍🤣🤣🤣🤣🤣 

برا کاوه نشد موقع شیر گرفتن پلاسماکار رو بخرم الان یه پلاسما کار میخرم برای کیان هم دوچرخه...یه تفنگ آب پاش خیلی گنده هم دیدم تو ذهنمه بخرم به گند بکشن🤪🤪🤪 حالا برم صالح آباد ببینم چشمم چیو میگیره🤣🤣🤣

ممنونم دعاهای خیرت سر راه زندگی خودت باشه عزیزم اره بابا هرچی پیش آمد خوش آمد دیگه دنیا این روزها خی ...

مهسان گفتی دعا

الن همسرم گفت برم برا باشگاهم کفش بخرم

دخترم گفت کی مسابقه داری بگو برات دعا کنم

میگه ریحانه بهم گفت جمعه مسابقه س برام دعا کن

میگه تو کوچه دیدمش گفتم مسابقه چطور بود

گفته دوم شدم دخترم میگه خیلی برات دعا کردم

گفتم مامان برا منم دعا کن قربونت بشم

فدات شم😘😘😘

من قبلا فایبر و فکتیس استدلر می گرفتم خوب بودن الن بیشر پالمو و آریا و پارس می گیرم راضی هستم باید ...

ممنونم من همیشه استدلر میگیرم 

کیان میگه صاف باشه چندضلعی اذیتش میکنه امروز سه مدل گرفتم ووک ازهمشون بهتر بود. 

پارسال استدلر یه بسته۱۲تایی گرفتم۱۲۰امسال شد بالای۲۰۰🤕

دقیقااا منم اینجوریم مریض میشم مادرم باید لمسم کنه خوب میشم دو ماه پیش حدودا دندون عقلم کشیدم خیلی س ...

نارین اینو دیدم یاد شما افتادم 

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

کاش میشد برگردم به تاریخ این تاپیک..

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-