برای مایه گوشتی پیراشکی :
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
پباز سرخ شده ۲ تا ۳ قلشق سوپخوری
روغن برای سرخ کردن ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
جعفری خورد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه یه قاشق مربا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پیاز رو سرخ کنین با روغن گوشت رو بریزین با نمک و فلفل و زردچوبه تفت بدین رب گوجه رو اضافه کنین یه استکان اب بریزین تا رب باز بشه و زیر مواد رو کم کنین تا گوشت قشنگ پخته بشه و در اخر که زیر گوشت رو خاموش کردین جعفری بریزین تا خوش عطر بشه
زیر مواد رو خاموش کنین بزارین یکم خنک بشه
سپس از خمیر به اندازه یه پرتقال بردارین روی میز ارد پاشی شده با وردنه باز کنین به قطر نیم سانت، روی خمیر ارد بریزین تا به وردنه نچسبه بعد با لیوان به صورت چنتا دایره روی خمیر جدا میکنیم ،بعد هر قطعه از خمیر رو که به صورت دایره زدیم بر میداریم با دست یکم باز تر میکنیم(اینکار یکم دقت میخواد که خمیر پاره نشه)از مواد گوشتی اندازه لازم داخل خمیر میزاریم و خمیر را میبندیم و لبه های خمیر را با چنگال یا با دست میپیچیم،سپس سرخ میکنیم
یه نکته اینکه وقتی هر پیراشکی رو اماده کردیم یه سینی رو ارد پاشی کنین و هر پیراشکی رو داخلش بزارین تا وقتی که میخوایین سرخ کنین پیراشکی ها به سینی در اثر عرق کردن نچسبه
نکته دوم اینکه هر بار خمیر رو پهن میکنین باقی خمیر رو بپوشونین تا خشک نشه
شاید بار اول یکم سخت باشه یکم حوصله میخواد
مواظب باشین خمیر رو زیاد نازک نکنین وگرنه پاره میشه