2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2438460 بازدید | 150231 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینطور نیست که خودت غذا رو بفرستی؟شرایط کار بیرون نداری؟


مستقل جون من سایتش رو که خوندم توضیحاتش گفته بود که مثلا من غذا رو باید بپزم و گرفتن پیک با اونا هست 

شرایط که هست مشکلی ندارم 

ولی راستش دوس داشتم یکم تجربه کسب کنم و خودم رو محک بزنم 

همیشه دلم میخواست وارد این حرفه بشم

برم بیرون برای اینکار باید از کار کردن توی رستوران ها به عنوان کارگر ساده شروع کنم که خب اینو نمیخوام

مستقل جون من سایتش رو که خوندم توضیحاتش گفته بود که مثلا من غذا رو باید بپزم و گرفتن پیک با اونا هست ...

درسته


نه بابا چرا کارگر ساده؟

مثلا بگردی شرکتی رو پیدا کنی که کارمنداش غذا بخوان

شرکت ما قبلا یه خانومه بود( آشپز همسایه ش بود)، واسه چند نفر غذا میاورد

یعنی یجوری غذا بفروشی به مردم


البته که صبر و حوصله میخاد 

از کسایی هم که تجربه دارن مشورت بگیری خیلی خوب میشه

تخم مرغ ۲ عدد

شکر دو قاشق سوپخوری

روغن اب کرده ۳ قاشق سوپخوری

ماست غلیظ یک پیمانه

جوش شیرنی یک قاشق مربا خوری

بکین پودر ۲ قلشق مربا خوری

ارد گندم ۴ پیمانه(نیم کیلو)

تخم مرغ و شکر و روغن را خوب میزنیم ،جوش شیرین و بکین پودر را در ماست حل میکنیم (یه دیقه صبر کنیم تا ماست پف کنه)

سپس مایه تخم مرغ و ماست رو قاطی کنین

ارد رو کم کم اضافه کنین و هم بزنین ابتدا با هم زن دستی

بعد شروع کنین با دست ورز بدین و ارد رو اضافه کنین

اگر خمیر شل بود ارد بیشتری اضافه کنین

و اگر سفت شد ماست اضافه کنین(ارد رو کم کم اضافه کنین که به اضافه کردن ماست احتیاجی نشه)

خمیر باید به دست نچسبد 

روی خمیر رو بپوشونین حدود ۲ تا ۳ ساعت استراحت کند 

من معمولا بیشتر از این مقداد ارد احتیاج میشه اضافه کنم

بعد از دو ساعت چک کنین خمیر اگه اماده شده باشه مشخصه و یکم بالا میاد حتی شاید لازم بشه تا چهار ساعت صبر کنین بستگی به دمای محیط داره 

جاش گرم باشه زودتر عمل میاد

درستهنه بابا چرا کارگر ساده؟مثلا بگردی شرکتی رو پیدا کنی که کارمنداش غذا بخوانشرکت ما قبلا یه خانومه ...

بله مستقل جون اینم راه خوبیه ممنون که گفتی

یکمم باید تحقیق کنم 

به فکرم ایوِنت رسیده 

یکم پرس و جو کنم ببینم شرایط چطوره

برای مایه گوشتی پیراشکی :

گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم 

پباز سرخ شده ۲ تا ۳ قلشق سوپخوری

روغن برای سرخ کردن ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

جعفری خورد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

رب گوجه یه قاشق مربا خوری

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 

پیاز رو سرخ کنین با روغن گوشت رو بریزین  با نمک و فلفل و زردچوبه تفت بدین رب گوجه رو اضافه کنین یه استکان اب بریزین تا رب باز بشه و زیر مواد رو کم کنین تا گوشت قشنگ پخته بشه و در اخر که زیر گوشت رو خاموش کردین جعفری بریزین تا خوش عطر بشه

زیر مواد رو خاموش کنین بزارین یکم خنک بشه

سپس از خمیر به اندازه یه پرتقال بردارین روی میز ارد پاشی شده با وردنه باز کنین به قطر نیم سانت، روی خمیر ارد بریزین تا به وردنه نچسبه بعد با لیوان به صورت چنتا دایره روی خمیر جدا میکنیم ،بعد هر قطعه از خمیر رو که به صورت دایره زدیم بر میداریم با دست یکم باز تر میکنیم(اینکار یکم دقت میخواد که خمیر پاره نشه)از مواد گوشتی اندازه لازم داخل خمیر میزاریم و خمیر را میبندیم و لبه های خمیر را با چنگال یا با دست میپیچیم،سپس سرخ میکنیم

یه نکته اینکه وقتی هر پیراشکی رو اماده کردیم یه سینی رو ارد پاشی کنین و هر پیراشکی رو داخلش بزارین تا وقتی که میخوایین سرخ کنین پیراشکی ها به سینی در اثر عرق کردن نچسبه

نکته دوم اینکه هر بار خمیر رو پهن میکنین باقی خمیر رو بپوشونین تا خشک نشه 

شاید بار اول یکم سخت باشه یکم حوصله میخواد 

مواظب باشین خمیر رو زیاد نازک نکنین وگرنه پاره میشه


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792