2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2447892 بازدید | 150894 پست
🤎🤎 ممنون عزیزماخه فقط اینکارو دوست دارم سر رشته خیلی کارارو دارمبعد از دانشگاه کلاس هنری زیاد رفتم ...

آره میدونم حست چطوریه منم یه خواهر دارم ماه تو خیلی عاشق آشپزی دوست داره از همین کار درآمد داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله به همه اون چه که دلت میخواد میرسیخوراکی همیشه خواهان دارهمخصوصا اگه خوشمزه درست بشه مشتری خو ...

ممنونم از دعای قشنگت عزیزمم انشاالله

واایی چقد خوب حتما خیلی زحمت کشیدن که به اینجا رسیدن😊

کیک و...بپزنمونه به کافه ها ببرغذای خونگی میتونی باکلی شرکت قراردادببندی

رها جون اونجوری نمیخوام باشه کارم که ببرم خودم و ...

سایت مامان پز خوبیش این بود که خودشون پیک میگیرن و میان سفارش رو میبرن

به کیک و شیرینی زیاد علاقه ندارم هر چند تعریف نباشه خوب درست میکنم

علاقم به غذاهاست 

آره میدونم حست چطوریه منم یه خواهر دارم ماه تو خیلی عاشق آشپزی دوست داره از همین کار درآمد داشته باش ...

نمیتونی با خواهرت با هم کار شروع کنین؟

منظورم همون اشپزی هست

چون بچه هم دارین دست تنها سختتون نباشه

نمیتونی با خواهرت با هم کار شروع کنین؟منظورم همون اشپزی هستچون بچه هم دارین دست تنها سختتون نباشه

کاش میشد گلم کیلومترها دوریم از هم یه دونه آبجی اینجا دارم ماشاالله وضعشون خوبه بعد شوهرش بهش اجازه نمیده اصلا کار کنه

آره ولی اسنک نون تست گرونه و مواد فک کردم پیراشکی کمتر بشه خودم خمیرش و درست کنم

پیراشکی گوشت یا مرغ یا ... میتونی درست کنی 

طرز تهیه خمیرش توی کتاب رزا منتظمی هست

از نت هم میتونی بگیری

خمیرش عالیه