2777
2789
عنوان

شما به معجزه پس از ازدواج اعتقاد دارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون شعار  داده زندگی با ازدواج بهتر نمیشه اگر تو نخوای تغییر کنی،برا من بهتر شد خانواده ی شوهرم ...

حآل روحیت تغییر کرد یا نه؟

فقط همین

منظورم مسئولیت زندگی نیس اینکه مثلا ب چیزایی چرت و پرتی ک قبل ازدواج فکرو مشغول میکنه بازم فکر کردین یا ن

یدونم  ولی در کل منظورم اینه زندگیم تغییر میکنه یا همونه فقط ی نفر اضافه شده نمی خوام همینطور ...

هم به انتخابت بستگی داره هم به خودت

من کلا ادم پرشوری بودم الانم هستم. مثلا الان با وجود یه بچه ۷ ماهه هفته ای دو روز میرم سرکار بقیه ش هم دورکاری از خونه، کلاس نقاشی هم ثبت نام کردم. مامانم هی میگفت نکن تو وقت نمیکنی. همسرم گفت دنبال علاقه ت برو، نهایتا میبینی سخته ولش میکنی. دیشب هم خودش شام درست کرد و طرفا رو شست و بچه رو خوابوند که بتونم یه کم تمرین کنم‌ ذوقم کور نشه😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ولی جرقه و انگیزه درمان خوبی میتونه باشه ... 

درسته

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

آره خوش ب حالش واقعا الان زن دادشت با این اختلاف با خانواده شما و داداشتون مشکلی ندارن؟

بببن ازدواجشون به خدا کار خدا بود اصلا نمی دونم چی شد باهم ازدواج کردن .داداش من کلا قبل عقد گفت من اینو نمی خوام اما خدا برا یکی بخواد همه زبونا بسته میشه و بابام نزاشت بهم بزنه.اختلاف سلیقه و عقیده که بیشون خیلییی زیاده.داداشم همیشه پیش خودشم میگه نمی دونم ما چه جوری با این همه اختلاف با هم خوبیم و داریم زندگی می کنیم😂😂😂اما من برادرم به شدت اهل خانوادست و پشت زن و بچش و هر کاری براش می کنه.اما نمی دونم همیشه حس می کنم حسرت داره.

حآل روحیت تغییر کرد یا نه؟ فقط همین منظورم مسئولیت زندگی نیس اینکه مثلا ب چیزایی چرت و پرتی ک قبل ...

حال روحی تغییری نمیکنه مسیولیتا بیشتر میشه روابطتت با دوستات کمتر میشه 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

ببین عزیزم تاحدودی همه چیزبه خودت ربط داره این حرفای قبل وبعدهمش الکیه اگه شماتومجردی خودتوبشناسی وحال دلتوخوب نگه داری بعدازدواج هم همونی چه بسا محیط خونه وحال شوهرتوهم خودت خوب نگه میداری منم ازدواج کردم نه ماشین نه خونه داریم باشوهرم خیلی حالمون خوبه حتی شوهرم ادم بشدت عصبی وبداخلاقیه وحتی میره سرکارمیگه دوست دارم زودی بیام تومحیط خونمون اونوقت یکی ازجاریام خونه داره ماشین انچنانی شوهرش یه ادم ساکت ومودب اونوقت اون همیشه ی خدا میناله وای فلانی زندگیش اینجوریه وای فلانی چی خریده. ...بنظرم یه جاهایی ماخودمون هم بایدبراحال خودمون تلاش کنیم شایدشماهیچوقت ازدواج نکردی شایدمثل من شوهرعصبی وبداخلاق نصیب شدتااخرعمربایدمنتظربمونی که یکی بیادحال توروخوب کنه?

گاهی انسانم آرزوست