2777
2789
عنوان

شما به معجزه پس از ازدواج اعتقاد دارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 58 پست
ببین عزیزم تاحدودی همه چیزبه خودت ربط داره این حرفای قبل وبعدهمش الکیه اگه شماتومجردی خودتوبشناسی وح ...

درسته ولی من تاحالا نتونستم حال خودمو خوب کنم امیدم ب ازدواجه چون خیلیا میگن ازدواج آدمو عوض میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن دادشتونم حتما ی شغل خوب داره دیگه وگرنه همینجوری الکی ک نمی تونست بگیرش یا بابای پولدار مثلا

منم یه زن دایی دارم دایی ام جایگاه بالایی داره به چندزبان مسلط شغلش منحصربفرداونوقت زنش انقدرفقیربدن وازلحاظ قیافه هم هرجوشی توصورتش اندازه چی بگم تنهامزیتی که داشت این دخترچشمای سبزداشت وانقدرلاغربودمیگفتی الان میشکنه الان پونزده سال ازدواج کردن بیای ببینیش میگی وای خدایا این دخترتاجریه اونموقع هم زیردیپلم بودمدرکش الان کل خونواده اشوکشیدبالا وپیشرفت چشم گیری کردن 

گاهی انسانم آرزوست
پس من برم خودمو بکشم  البته ک خوشبخت بشن حتما خیلی دختر خوش ذات و خوش قلبی بوده ک خدا بهش اینج ...

به ایناربطی نداره زن دایی من پلیدترین ادمیه که توعمرم دیدم

گاهی انسانم آرزوست
درسته ولی من تاحالا نتونستم حال خودمو خوب کنم امیدم ب ازدواجه چون خیلیا میگن ازدواج آدمو عوض میکنه

انشالله شماهم یه کیس مناسب برات پیدامیشه ولی خودتم یه تلاشی کن عزیزم

گاهی انسانم آرزوست
منم یه زن دایی دارم دایی ام جایگاه بالایی داره به چندزبان مسلط شغلش منحصربفرداونوقت زنش انقدرفقیربدن ...

همچنانم زن دایتون هیچ کارو شغلی ندارن ک داییتونو بهش مثلا افتخار کنن؟

ی چیزی بالاخره ک باعث افتخار باشه

ن قیافه داره ن هیکل ن خانواده پولدار مگه میشه؟

من میتونم حال خودمو خوب کنم شاد و شنگول باشم اما کارایی که حالمو خوب میکنه نیاز به پول داره وگرنه تنهایی از پسش بیام که بتونم حالمو عوض کنم