2777
2789
عنوان

خوش به حالشون چطوری می خوابن تا ۱۰

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 59 پست
نه عزیزم اینطور نیست باید سعی کنن آسایش بقیه رو نگیرن اگرم میرن می‌مونن صدای بقیه رو در نیارن بچه ها ...

خب بله بچه هرجا میره باید ادب داشته باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری کردن گفتم کاش هرچی درمان کنید دیگه صدای بچه نیاد تو خونه بچه دارنشین

من تو خونه شوهرم این مرسوم بود خواهر شوهر کوچیکه خیلی اذیت میشد فقط من و یکی از خواهر شوهرام ازش دفاع کردیم ما وسط هفته میرفتیم سر میزدیم به بچه هامون هم اجازه هرروز کاری نمی‌دادیم تا آسایش این بنده خدا نره بقیه هم بمرور مراعات کردن واقعا نمیشه به خاطر خوشی خودشون بقیه اذیت بشن درست نیست اون بنده خدا تو خونه خودش آسایش نداشته باشه کجا دنبال آسایش باشه

شوهرمنم🥺🤣 فک کن وسط فیلم دیدن نگامیکنم میکنم بش میبینم کامل هوشیار داره فیلم میبینه رومو برمیگردو ...

آره میگه فیلم نداری بزاری من بخوابم خودشم میدونه 🤣

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
خب بله بچه هرجا میره باید ادب داشته باشه 

دقیقا صحبت بچه هاست وگرنه آدم بزرگ آزاری نداره بچه های کوچیک وقتی بهم بریزن آدم سرسام میگیره پدر بزرگ مادر بزرگ دلشون نمیاد چیزی بگن پدر و مادرها هم بیخیال قبول کن آدم کلافه میشه

من تو خونه شوهرم این مرسوم بود خواهر شوهر کوچیکه خیلی اذیت میشد فقط من و یکی از خواهر شوهرام ازش دفا ...

بچه ش کلاس فوتبال خواب مونده اومد دعوا بامن چقد غیر منطقی

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم
انگاار کوالایم همیشه خسته

وای حقق

حس میکنم کرموزونای منو کولاخیلیییی شبیه به همه🥺🥺🥺🤣🤣

اصن عین کوالا یا خوابم یاازینور پامیشم میوفتم اونور یا ازونور میوفتم اینور همش افقیم حتی دودقیقه مث ادم نمیتونم بشینم حتما باید خودمو لش کنم 🥺

حالا چندروزه میرم ورزش میکنم بدنم خلی درد داره😢

چه ربطی به شما داشته همین دیگه طلبکارند اهر هفته ها میان وصول

مادرای خودشون به خوشین فقط لنگ دادن هوا پس انداختن‌مقصر مادرمه

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم
مادرای خودشون به خوشین فقط لنگ دادن هوا پس انداختن‌مقصر مادرمه

مادر بزرگا مهربونن دلشون نمیاد چیزی بگن خودشون باید مراعات کنن همینه دیکه خودشونو محق میدونن هر جوری دلشون میخاد رفتار میکنن 

مادر بزرگا مهربونن دلشون نمیاد چیزی بگن خودشون باید مراعات کنن همینه دیکه خودشونو محق میدونن هر جوری ...

دختر هم تربیت نکرد فقط فکر شوهر دادنشون بود