aydayi94 مدیر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 893 عنوان خوش به حالشون چطوری می خوابن تا ۱۰ | مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 59 پست من دیشب تا صبح نخوابیدم بازم الان نمی تونم بخوابم در حالت عادی هم اگه بیشتر از هفت بخوابم بدن درد و کمر درد بدی می گیرم 1402/05/26 | 08:55 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بالشت_متکا عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 1833 احتمالا خودشون همینن من بشخصه آخر هفته ها خونه خودمم بین هفته دو بار میرم دو ساعت سر میزنم میام اونا ... بخدا درک صفر کاش همه درک می کردن من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم
مامانمرمر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 4281 بخدا دیشب صدای گریه های بچه اون نمیذاشت بخوایم همه عصبی نوها دعواشون شد الانم همینطور خواهرم م ... آخی عزیزم بگی هم ناراحت میشن پدرو مادر ازشون دفاع میکنن آدم رو از کرده خودش پشیمون میکنن
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 18509 بچه های بزرگ که ازدواج میکنن آسایش خونه پدری رو میگیرن متاسفانه خودشونو محق میدونن آخر هفته ها اونم ... آخر هفته ها که حق دارن بنظرم بلاخره هفته ایی 1 بار نمیتونن بیان خونه باباشون؟! مجردا ایی که معمولا آخر هستن یه اتاق بهشون میرسه اگه خیلی اذیت میشن میتونن برن تو اتاق درو قفل کنن.... تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ایدا_گلی عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 277 ببین یعنی الان دارم بیهوش میشم 😢 ولی از خوابیدن خستم، خستهههههه 🦦 منم منمم و اما نیمه شبی خواهم رفت .. از دنیایی که مال من نیست.. از زمینی که بیهوده مرا به ان بسته اند .. "احمد شاملو"
بالشت_متکا عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 1833 آخی عزیزم بگی هم ناراحت میشن پدرو مادر ازشون دفاع میکنن آدم رو از کرده خودش پشیمون میکنن واقعا من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم
بالشت_متکا عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 1833 دقیقا کاش کاری کردن گفتم کاش هرچی درمان کنید دیگه صدای بچه نیاد تو خونه بچه دارنشین من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم
تیاکم عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 14933 واقعا کسانیکه سرشون رو میزارن رو بالش خوابشون میبره کساییکه هرچی میخورن چاق نمیشن کساییکه خد ... عین شوهرمن داریم باهم حرف میزنیم بدون بالشت خوابه زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
مامانمرمر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 4281 آخر هفته ها که حق دارن بنظرم بلاخره هفته ایی 1 بار نمیتونن بیان خونه باباشون؟! مجردا ا ... نه عزیزم اینطور نیست باید سعی کنن آسایش بقیه رو نگیرن اگرم میرن میمونن صدای بقیه رو در نیارن بچه هاشون رو کنترل کنن
تیاکم عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 14933 کاری کردن گفتم کاش هرچی درمان کنید دیگه صدای بچه نیاد تو خونه بچه دارنشین خواهر برادرخودتن زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
بالشت_متکا عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 1833 خواهر برادرخودتن اره من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم
خاله_ریزه18 عضویت: 1393/03/09 تعداد پست: 5534 عین شوهرمن داریم باهم حرف میزنیم بدون بالشت خوابه این مورد توی مردا خیلی زیاده. پوست صاف هم همینطور😁😁😁😁 گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
لیلا_عاشق_3 عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 1525 من الان بخوابم 9 ،10 شب پامیشم من توانایی اینو دارم یه سره تا ۱۰ شب بخوابم😐🤣🤣🤣نهذالکی گفتم ولی خوب رکپردو تا ساعت ۵بعدازظهر زدم
تیاکم عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 14933 اره چرا هرروز اونجان بمونن خونه خودشون زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
ایدا_گلی عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 277 من توانایی اینو دارم یه سره تا ۱۰ شب بخوابم😐🤣🤣🤣 نهذالکی گفتم ولی خوب رکپردو تا ساعت ۵بعدازظهر ز ... انگاار کوالایم همیشه خسته و اما نیمه شبی خواهم رفت .. از دنیایی که مال من نیست.. از زمینی که بیهوده مرا به ان بسته اند .. "احمد شاملو"