2777
2789
عنوان

خوش به حالشون چطوری می خوابن تا ۱۰

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 59 پست
احتمالا خودشون همینن من بشخصه آخر هفته ها خونه خودمم بین هفته دو بار میرم دو ساعت سر میزنم میام اونا ...

بخدا درک صفر کاش همه درک می کردن

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم
بخدا دیشب صدای گریه های بچه اون نمیذاشت بخوایم همه عصبی نوها دعواشون شد الانم همینطور  خواهرم م ...

آخی عزیزم بگی هم ناراحت میشن پدرو مادر ازشون دفاع میکنن آدم رو از کرده خودش پشیمون میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های بزرگ که ازدواج میکنن آسایش خونه پدری رو میگیرن متاسفانه خودشونو محق میدونن آخر هفته ها اونم ...

آخر هفته ها که حق دارن بنظرم 

بلاخره هفته ایی 1 بار نمیتونن بیان خونه باباشون؟! 

مجردا ایی که معمولا آخر هستن یه اتاق بهشون میرسه 

اگه خیلی اذیت میشن میتونن برن تو اتاق درو قفل کنن.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ببین یعنی الان دارم بیهوش میشم 😢  ولی از خوابیدن خستم، خستهههههه 🦦

منم منمم

و اما نیمه شبی خواهم رفت .. از دنیایی که مال من نیست.. از زمینی که بیهوده مرا به ان بسته اند ..                          "احمد شاملو"
واقعا کسانیکه سرشون رو میزارن رو بالش خوابشون میبره  کساییکه هرچی میخورن چاق نمیشن کساییکه خد ...

عین شوهرمن داریم باهم حرف میزنیم بدون بالشت خوابه

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
آخر هفته ها که حق دارن بنظرم  بلاخره هفته ایی 1 بار نمیتونن بیان خونه باباشون؟!  مجردا ا ...

نه عزیزم اینطور نیست باید سعی کنن آسایش بقیه رو نگیرن اگرم میرن می‌مونن صدای بقیه رو در نیارن بچه هاشون رو کنترل کنن 

عین شوهرمن داریم باهم حرف میزنیم بدون بالشت خوابه

این مورد توی مردا خیلی زیاده. پوست صاف هم همینطور😁😁😁😁

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
من توانایی اینو دارم یه سره تا ۱۰ شب بخوابم😐🤣🤣🤣 نهذالکی گفتم ولی خوب رکپردو تا ساعت ۵بعدازظهر ز ...

انگاار کوالایم همیشه خسته

و اما نیمه شبی خواهم رفت .. از دنیایی که مال من نیست.. از زمینی که بیهوده مرا به ان بسته اند ..                          "احمد شاملو"