2777
2789
من اصلا راضی نیستم خیلی ناراحتم خیلی... دلم میخواد یه خونه مستقل داشته باشم واسه خودم خدایا کمکم کن ...

منم دوست دارم مستقل باشم. این طبیعیه. منو شوهرم دوست داشتیم یه خونه ویلایی می‌داشتیم. اما شرایط جوری نیست الان بتونیم تهیه کنیم. فعلا چند سال با اونا زندگی میکنیم از مستأجری در بیایم تا انشاالله بعداً خونه دلخواه مون رو بسازیم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه به من نشون داده مشکل مالی حل میشه حالا بعدش میمونه اعصاب خوردی و حال بد بهش بهش فکر نکن یه لحظ ...

عزیزم اخه بد بیاری داریم میاریم .مشکلم جوریه که کلا سرمایه هرچی شوهرم زحمت کشیده داره به بادهوامیره ..بازم خداروشکر چی بگم

طفلک چند سالشه؟ اخلاقاشم شبیه کسی نیست؟

هفت سالشه اخلاقا هنوز متوجه نشدم

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
منم دوست دارم مستقل باشم. این طبیعیه. منو شوهرم دوست داشتیم یه خونه ویلایی می‌داشتیم. اما شرایط جوری ...

ان شالله عزیزم...

شما شرایطتتون با ما فرق داره...

دلیل ناراحتی من اینه که شوهرم میخواد تنها سرمایه مون که یه واحد آپارتمان کوچیکه رو بفروشه و با خونوادش بنا کنه در صورتی که من همه طلاهامو برا خریدش فروختم و اونم ۲۰۶ صفر داشت فروختش و وام گرفتیم و قرض کردیم و اینا الان راحت میخواد بفروشتش که با خونوادش بنا کنه،این خیلی برام سخته خیلی

اصن هرکس یه دردی بگیره من خودمو درگیرش کنم و بهش فکر کنم، منم همونجوری میشم بخدا... با دارو درست نمی ...

آره دیگه همه اینجورن وقتی به یه چیزی فکر کنی سرت میاد منم تجربشو داشتم،چرا با دارو خوب نشه عزیزم اتفاقا داروهایی که مخصوص آفت دهانن زود تاثیرشونو میذارن

هفت سالشه اخلاقا هنوز متوجه نشدم

مثلا بچه ۴ ماهه من توی خوابیدن مثل منه باید همه جا ساکت باشه یا با کوچکترین صدا بیدار میشه. یا استخوان بندیش مثل بدن شوهرمه. یا پسر ۳.۵ ساله من یه سری غذاهای خاص میخوره فقط مثل برادر زادمه . منظورم این نکاتی ریز هست که توی اخلاقاش پیدا کنی

ان شالله عزیزم... شما شرایطتتون با ما فرق داره... دلیل ناراحتی من اینه که شوهرم میخواد تنها سرمایه ...

آها. آره شرایط شما فرق داره. نمیشه ازش بخوای به جای طلاهات خونه جدید رو به اسمت بزنه؟

آها. آره شرایط شما فرق داره. نمیشه ازش بخوای به جای طلاهات خونه جدید رو به اسمت بزنه؟

نه گلم نمیشه...

ولی گفتم واحد آپارتمانو اگه بخوای بفروشی پول طلاهامو باید بدی فعلا که چیزی نگفته تا ببینیم چی میشه برام دعا کن گلم

نه گلم نمیشه... ولی گفتم واحد آپارتمانو اگه بخوای بفروشی پول طلاهامو باید بدی فعلا که چیزی نگفته تا ...

اینم خوبه. طلا هاتو حداقل بهت برگردونه‌. والا زور میاد پول طلاهای آدم خونه واسه یکی دیگه بشه😑 انشاالله هرچی خیره همون بشه برات