2777
2789
عزیزم اخه بد بیاری داریم میاریم .مشکلم جوریه که کلا سرمایه هرچی شوهرم زحمت کشیده داره به بادهوامیره ...

حل میشه بد به دلت را نده برای من و خانواده ام خیلی از این اتفاقا پیش اومده،باورت میشه اگه بگم پارسال این موقع حتی بیست هزار تومنم نداشتیم؟ولی الان خدارو شکر چند میلیونم پس انداز داریم،خدا یهو ورقو و برمیگردونه 

لجباز نیس ولی بشدت حرف خانوادش براش مهمه و بشون وابسته س

بعضی اوقات همین خانواده ها زندگی زوجا رو بهم میزنن خدا بهت صبر بده اگه اینطوری باشه چاره ای نداری جز اینکه حرفشو گوش کنی بچه داری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حل میشه بد به دلت را نده برای من و خانواده ام خیلی از این اتفاقا پیش اومده،باورت میشه اگه بگم پارسال ...

خداروشکر انشالله خدابراماهم خوب بخواد دشمن شادنشیم ..بازم خداروشکر ..ممنون از دلداریت عزیزم