2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه؟!؟!؟ واسه اطفال میخوای؟ شوهرم و مامانم و چندتا از اقوام پیشش رفتن.دکتر خیلس خوب و معروفیه

سلام عزیزم ..اگ پیاممو میخونی جواب بده من یه شهر دیگ هستم پسرم ۵ سالشه..از اول رشدش کم بود بعد بردم اینجا دکتر غددو گوارش بهم گفتن مشکوک ب سی اف هست.کلی آزمایش دادم گفتن نه بچت سالمه...یکسال بعد متوجه شدم خلط داره تو مدفوعش ببخشیدا دوسه باری مدفوع چرب هم داشت...دوباره بردم پیش همون دکتر قبلی بمن باز میگ بچت مشکوک ب سی اف هست..الان چندوقته میخام از کیانی وقت بگیرم نمیشه..پیش دکتر شاه فرهت نبردم تابحال خواهش میکنم اگ دکتر اطفال یا گوارش خوب واسه بچه میشناسی معرفی کن..چون من از یه استان دیگ هستم نمیشناسم دکترای اونجا رو

سلام عزیزم ..اگ پیاممو میخونی جواب بده من یه شهر دیگ هستم پسرم ۵ سالشه..از اول رشدش کم بود بعد بردم ...

من دو هفته پیش بچمو بردم پیش فرهت.خیلی راضیم.

البته که ایشون خیلی معروف و بنام هستن.حتما اسمشو شنیدی.خیلی از شهرستان اومده بودن پیشش‌

مشکل بچت فقط کمبود وزنه؟

اگ خاستی ببری فرهت بگو بهت بگم چجوری باید وقت بگیری

استان خراسان شمالی هستم..کمبود وزن داره و مشکل گوارشی..لطفا بهم بگو چطوری ازش وقت بگیرم..خودم میخاستم برم پیششون اینترنتی نتونستم..خواستم از دکتر جعفری وکیانی نوبت بگیرم سایتشون باز نشد بعدشم ک باز شد نوبتا پر بود..

استان خراسان شمالی هستم..کمبود وزن داره و مشکل گوارشی..لطفا بهم بگو چطوری ازش وقت بگیرم..خودم میخاست ...

من اینترنتی نوبت گرفتم.البته خودم نتونستم.یکی از کاربرای اینجا که ظاهرا کافینت دارن برام نوبت گرفت.هزینش هم ۵۰تومن گرفتن.

یه مدل دیگ هم نوبت میدن.باید ساعت۵صبح بری مطب اسم بنویسی و تا ساعت۷اونجا باشی تا منشی بیاد اسمتو بخونه و اگه نوبت بهت رسید ظهر که دکتر میاد میتونی بیای مطب و ویزیت شی.