بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
عزیزم از رسم ورسوم ازدواج نپرسید از فرهنگ منطقه پرسید که من بجات جواب میدم خیلی خونگرم ...
عزیزم رسم و رسوماتم جزو فرهنگه و نشات میگیره من همین به ذهنم رسید و دروغم نگفتم
#تیکه_کتاب مردم فکر میکنند که فرق بین خوشبینها و بدبینها در شخصیت است؛ امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمیگردد. هرچه قدرت حافظهتان بیشتر باشد، شانس خوشبینیتان کمتر میشود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین میکنند، آرزو نمیکنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمیکنند که به آنها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبهای بیفتد یا یکدفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط میگویند: خدا کند هیچوقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
فکر کنم تو خود استان فارس پخشیم 😂 اصلیت شهرستان نی ریز استان فارس، فارس اند اگر اشتباه نکنم ...
اها عزیزه دلم مرسی فداتشم
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
واااای لر کاشکی عروسشون بشم. شنیدم گوشت زیاد میخورن
ترک ها هم گوشت زیاددددد دوس دارن و میخورن
ی ترک گیاه خوارم
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
بح بح هر سال عید اونجام درسته هواتون گرمه و من تو گرما نمیتونم نفس بکشم ینی بهتره بگم میمیرم .ولی انصافا خیلی مهربونین و مهمون نواز عزیزه دلم
ترک ها هم گوشت زیاددددد دوس دارن و میخورن ی ترک گیاه خوارم
من به شخصه غذام گوشت نداشته باشه نمیخورم
#تیکه_کتاب مردم فکر میکنند که فرق بین خوشبینها و بدبینها در شخصیت است؛ امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمیگردد. هرچه قدرت حافظهتان بیشتر باشد، شانس خوشبینیتان کمتر میشود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین میکنند، آرزو نمیکنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمیکنند که به آنها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبهای بیفتد یا یکدفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط میگویند: خدا کند هیچوقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده