2777
2789
عنوان

دنده عقب رفتن تو کوچه های باریک

175 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من حدودن سه، ماهه گواهینامه گرفتن داخل شهر واینا وارد شدم ولی مثلن امروز تو یه کوچه باریک رفتم سختم بود ماشینم یخورده خراشیده شد، به دسوار ول خداروشکر چیز خاصی نبود یادم بدید چطوری دنده عقب بگیرم مثلن تو کوچه پایه بود یا پله های خونه ها بود که اصلن از تو ماشین دیده نمیشد قلقش چیه من برگشتم پشت سرمو نگاه میکردم ولی ماشبن هی از اینور وانور کج میشد

خدایاااااشکرررت♥

سلام عزیزم شما مدرسه بزرگسالان که می‌رفتی ۱۲ رو گرفتی؟

من تا یازدهم خوندم رشتم انسانی ۲۱ سالمه و یه بچه دارم 

البته یک ماه مونده به خرداد یازدهم و ول کردم می‌خوام دوباره ادامه تحصیل بدم

مدرسه بزرگسالان جزه میدن که راحت تر بخونیم ؟ با بچه اذیت نشدی؟؟

شرایط مدرسه چطوریاست!

فقط خدا
سلام عزیزم شما مدرسه بزرگسالان که می‌رفتی ۱۲ رو گرفتی؟ من تا یازدهم خوندم رشتم انسانی ۲۱ سالمه و یه ...

سلام عزیزم من خودمم بچه دارم فعلن یازدهم پاس کردم البته سخت نمیگیرفتن چون نهایی نبود ولی خب دوازدهم دیگه نهایی هس باید خیلی خوند خودمم هنوز امتحان ندادم ولی میگن سخته ولی خب اگر بخونیم میشه قبول شی من تجربیم

خدایاااااشکرررت♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چند سالته؟ چقد هزینه کردی 

من ۲۳سالمه یه پسر چهار ساله دارم یکی هم باردار شدم 

فعلن میخام سعی خودمو بکنم که تا دی ماه بتونم نصف از درس های دوازدهمو پاس کنم اگر خدا کمکم کنه کنه دیگه بقیشم بمونه خرداد سال بعد حالا خردادم نشد ماه های بعد کم کم تمومشون میکنم بستگی به تعداد واحد ها داره مثلن ترم هایی که ۱۸واحد برمیداشتم ششصدو خورده ای میشد واسه دواردهم میشه ۲۲واحد برداشت دقیق نمیدونم پولش چند میشه

خدایاااااشکرررت♥