2777
2789
عنوان

چرا از خانواده ی شوهر متنفرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 153 پست

چون سر اولین اختلاف با شوهرم 

پشت شوهرمو گرفتن و خرش کردن نصف جهازمو بدون اجازم و بدون خبرم گرفتن برای خواهر شوهرم و در ازاش فقطططط۱۵ میلیون دادن به شوهر احمقم

الان نه بخاطر اون جریانا،بخاطر بی لیاقتی شوهرم ولش کردم 

هشت ماهه جدا زندگی میکنم ازش

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه منم مثل شما با اولین حرکت بدشون همچین واکنش محکمی نشون میدادم تا این مرحله پیش نمی‌رفتند

میدونی من مثلا میدونستم چیزای خوب رو برای دخترش میخاد نه من خب حق‌ میدادم

میدیدم اومدن جهیزیه ام رو ببینن ناراحت شدن چون خواهر شوهرم اونقد کامل نتونست جهیزیه ببره (شوهرم هم کمک کرد البته حین خرید جهیزیه اش)

طلا میخرید شوهرم واسم اونا خوشحال نمیشدن هیچ دمغ هم میشدن (در حالی که خدا شاهده من از طلا خریدن خواهر شوهرم خیلی خوشحال میشدم همیشه تشویقش میکردم بخر که هم سرمایه اس هم برازندته)

ولی یهو دیدم اوضاع خیلی خراب تر از این حرفهاس

چقد منو خار میبینن که میگن اصلا چرا عروس‌ حرف‌ زده 🙃

دیگه همون شد که عروس دیگه حرفی نزد هیچ نشست سر زندگی خودش انگار اونا اصلا وجود ندارن 

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه

باز تو خوبه میگی بچه بودی و خودت بهشون بها دادی 

من از همون اول ن درد و دل میکردم ن زیاد صمیمی میشدم 

با این حال کلی دخالت میکردن 

تاپیک هامو ببین 

مادرشوهرم ی آدم بد اخلاق و بد دهنه و کارش تیکه انداختنه 

هر وقت باهاش دعوام میشه قهر میکنم کلی بهم دروغ میبنده 

و...

به خدا واگذارش کردم همین

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 
تنها نشدی؟ چون گفتی تو شهر غریب هستم. سختت نیست

نه عزیزم شهر غریب نیستم

من شهر خودمم نزدیک خانواده ام

خانواده شوهرم یه شهر دیگه هستن

شهر غریب هم بودم بازم قطع ارتباط میکردم

اخه بی احترامی یه جمله دو تا جمله هر چی به فکرشون رسید پشت سر من ریسه کردن

دیگه نمیشه بخشید این همه کینه و توهین و تهمت رو

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه

چون فضولن ،حسودن ،، پسرشونو پر میکنن علیه من ،، تو ظاهر عادین البته که بخوان تیکه بپرنن زبونشون از نیش مارم بدتره ،،ولی موذی و زبون باز هستن ،، با زبون بازی بچه هام م میخوان بکشونن سمت خودشون ،، پسرش هرکاری کنه بازم طرفشو میگیرن ،، به شدت به زندگی ما حسادت میکنن حتی زندگی که بعد ۱۵ سال با سختی و مشقت یکم افتاده رو روال ،،و یه چیز که از همه مهمتره پسرش روم دست بلند کرد من رفتم پزشکی قانونی شکایت کنن ازش اومدن خونه بابام بازم با زبون بازی و موش مردگیزدن خودشون بابامو راضی کردن ،،،هعععییی ،،چی بگم واگذارشون بخدا 

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

چون سر اولین اختلاف با شوهرم  پشت شوهرمو گرفتن و خرش کردن نصف جهازمو بدون اجازم و بدون خبرم گر ...

وای چقدر بدددددد🥲

خداروشکر خودت رو نجات دادی

این رو گفتید یادم اومد مادر شوهر من یه بار یه میوه خوری‌ سرویسم رو برداشت گفت اینو بده ببرم واسه خواهرشوهرت

من اون لحظه گفتم باشه بعد گزاشتمش یجا تو چشم نباشه وقتی رفت شهر خودش زنگ زدم که وای فراموش کردیم ایشالا دفعه بعد اومدی بیا کل سرویس رو ببر چرا یه تیکه!!

گفتم تهش یه مدل دیگه واسه خودم می‌خرم بزار ببره دیگه

که دیگه خودشون خریدن منم به رو نیاوردم 

جهیزیه واسه دختر عزیزه تیکه تیکه با عشق آدم میره میخره چه آدم هایی بودن اونا 

ما نزدیک نیستیم عزیزم این خیلی به نفع من شد بازم از یه شهر دیگه پارسال بود پیغام داده بودن که ما خو ...

واسه منم شهر دیگه هستن عزیزم ولی ول کن من نیستن

منم دیگه میگم بزار همون ماهی یه بار تحمل کنم شوهرم دلتنگ خانوادشه ببینتشون 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سلام عزیزم با خانواده برادرشوهر خصومت پیداکردیم قبلا تویه حیاط زندگی میکردیم ولی بعد دعوا رفتن به کل ...

سلام عزیزم 

آدم عاقل از یک سوراخ دو بار نیش نمیخوره ...

به نظرم بسیار محتاط باش و محافظه کار .

شما لباس جنگ نپوش .اون پوشیده و اومده بجنگه .حریف تو میدون نبینه میره پی کارش ...

سوال اینه : چرا دوباره اومدن کنار شما؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

واسه منم شهر دیگه هستن عزیزم ولی ول کن من نیستن منم دیگه میگم بزار همون ماهی یه بار تحمل کنم شوهرم ...

ما هم اشتی بودیم خیلی میومدن طولانی‌ میموندن

الان دیگه فقط شوهرم میره سر میزنه

البته تو این مدت پنج شیش تا مهمونی از طرف خانواده شوهرم داشتم مثلا عمه اش با دختراش یا دایی بزرگش‌ با عروس هاشو اینا

واسه اونا سنگ تموم گزاشتم هم خوب رفتار کردم هم پذیرایی خوب اصلا هم اسم مادرشوهرمو نیاوردم بخام گله کنم.

اخرش دایی شوهرم بهش گفته بود مادرت دیوانس عروس‌ به این خوبی داره پشت سرش حرف میزنه قدر زنت رو بدون و این حرف ها

بعدا هم به مادرشوهرم گفته بود تقصیر توعه و عروس‌ به این خوبی داری لیاقت نداری (خدا میدونه چیا از من بهش گفته بودن که وقتی یکم احترام و ادب میزبانی ازم دید تعجب کرده بود)

خلاصه این مهمونی ها هم خیلی تبلیغات مثبت شد برام تو فامیل شوهرم 😂

تا ابد حققققق 👍👍👍👍

قربون شوما

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡