2777
2789
عنوان

چرا از خانواده ی شوهر متنفرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 153 پست
رفته رفته بدم اومد مرده شورشونو ببره که حتی به برادرخودشونم رحمشون نیومد حتی به بچه برادرشون  ...

آخ آخ منم حامله بودم خواهرشوهرم بهم پیشنهاد دوست پسر داد بهش گفتم تو که به برادر و بچه برادر خودت رحم نداری واسه ما که غریبه ایم چکار میکنی و دکمشو زدم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقدی توام؟

نه من ازدواج کردم

اما شرایطم مثل تو بود خانواده شوهرم مث مهمون اومدن عروسی و رفتن و همه خرج زندگی با شوهرم بود

حتی خواهرش خواست عروسی کنه شوهرم جهیزیه‌اش رو خرید و هیچی نموند که بتونه برای خودش بخره برای همین عروسیمونو یکسال عقب انداختیم

تازه همه جا هم لاف میزنن ما هیچ کم و کسری برای بچه هامون نزاشتیم خدا لعنتشون کنه

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀

من خوب بودم

الانم هستم

ولی واقعیت اینه که عروسم

و عروسو نمیشه دلی دوست داشت

منم قلبا دوستشون ندارم

چون اکه کاریم بکنم انگاروظیفه مه و من حمالم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

مثلا ما قراربریم مشهد بعد مادر شوهرم قیافه میگیره توقع داره ببریم اون...واقعا شرایط مالی نداریم ...خودشون هم همیشه ناله میکنن نداریم 

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️

ن والا متنفر نبودم

فک میکرد خواهر شوهر عنترم برام خواهر میشه 

ساده بودم 

مادرشم فک کردم آدمه 

کم کم نه دیدم اینا ادم نیستن 

منتظرم یروز برم مادرش بشورم رو بند پهن کنم.. 

من فکر میکنم فرقی نمیکنه مخاطب کی باشه ... ادمها سپاسگزار نیستن اکثرا .آدمها حد و حدود خودشون را نم ...

💖💖💖💖💖این قلبا همشون برای توئه

این روزا حال و هوای خوبی ندارم

تقریبا هرروز،به تاپیکهات سر میزنم

عاقبت بخیر بشی که اینقد انرژی مثبتی

😘😘😘😘😘هزار تا دوست دارم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

مسلما هیچ عروسی به نیت دشمنی پاشو تو خانواده جدید نمیذاره.منم قصد دشمنی نداشتم ولی جوری ازشون دشمنی دیدم و میبینم که میگم خدایا حساب و کتاب ما تو این دنیا که هیچ حتی اون دنیا هم صاف نمیشه.وعده من و با اینا سر پل صراط بذار که فقط ازشون بپرسم دلیل این همه دشمنیشون چی بود....

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40