2777
2789
عنوان

چرا از خانواده ی شوهر متنفرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 153 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف جوونیمون که اینجوری داره میگذره 

اره واقعا عزیزم

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
سال اول خیلی حرف‌ها میزدن طلاقش بده و این واسه تو زن نمیشه ولی دیگه شوهرم منو میشناسه فهمید بیش ...

اگه منم مثل شما با اولین حرکت بدشون همچین واکنش محکمی نشون میدادم تا این مرحله پیش نمی‌رفتند

من خودم تازه عروس شدم  ولی خب دوتا خواهرم داشتم قبل من ازدواج کردن  تجربه ی از خانواده ی ...

من دختر بزرگ خانواده بودم وبا بینش اینکه خانواده ی دومم هستن باشون برخورد کردم.متاسفانه

اعتراضی نمیکنن که باهاشون قهری؟

اول که اونا هم قهر بودن

بعد به شوهرم گفتن طلاقش بده

بعد یه مدت اصلا اسم منو نمیاوردن پیش شوهرم

یواش یواش شروع کردن احوال منو پرسیدن

اخرشم گفتن بگو اون بیاد اشتی چون کوچیک تره

من تو همه این مراحل خوشحال بودم پای آدم هایی به این نمک نشناسی از زندگیم بریده شد.

خیلیا شاید بگن من عروس‌ بدی هستم عفریتم 😅

ولی واقعیت اینه یکی عروس خانواده ای بشه همچنان حمایت خانواده خودش رو داره شخصیت خودش رو داره تو زندگی مشترک با همسرش نفوذ داره 

شاید من بشم درس عبرت که مادرشوهرم واسه عروس های بعدیش چشمشو نبنده دهنش رو باز کنه

یاد من بیوفته یکم احترام بزاره به عروساش

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
من فکر میکنم فرقی نمیکنه مخاطب کی باشه ... ادمها سپاسگزار نیستن اکثرا .آدمها حد و حدود خودشون را نم ...

سلام عزیزم با خانواده برادرشوهر خصومت پیداکردیم قبلا تویه حیاط زندگی میکردیم ولی بعد دعوا رفتن به کلانتری وشکایت ,از هم جداشدیم و خونه های دور ازهم اجاره کردیم,حالا بعداز پنج سال دوباره اومدن توساختمان ما خونه اجاره کردن وسردعوا دارن از همین الان,الان برخوردمن چی باشه وروابطمون باتوجه به نزدیکی دوباره بهم 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
از ارادت خوشم اومد افرین

قربونت عزیزم

والا هر چی فک کردم هیچی سخت تر از این نبود که بیان و برن تو خونه زندگیم هر چی هم دلشون بخاد بارم کنن

خداروشکر رشته ارتباط قطع شد 

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه

واگذارشون کردم به خدا برادرشوهرم که از همون اول اونقدر منو اذیت کرد اشکم رو در آورد مادرشوهر وپدرشوهر هم فقط میخندیدن شوهرمو که همراهیشون میکرد یا می خندید یا ماست وایمیستاد خیلی اذیتم کرد بعد باز مادرشوهرش برای اینکه نمی‌رفتم حمالی کنم براش زنگ زده بود به مامانم آره دخترت نمیاد برام کار کنه و خیلی چیزهای دیگه همه‌چیز برای دختر های خودش خوب بود برای عروس بد بود رسم‌ نبود .