2777
2789

تا مطمئن بشیم از رنگ پوستش و بررسی کنیم....

بقیه تاپیکاشم درمورد بقیه عروساشون این بوده که عروسمون خونه تکونی ننم رو کرده الان میخوام زنگ بزنم بیاد خونه تکونی واسه من.

بعد ازش پرسیدن چطور همچین دخترای توسری خوری رو پبدا میکنید؟ چی بگه خوبه بنظرتون؟ گفت ما وضعمون خیلی خوبه...

از همینجا میگم تف توی قبر اونی که تربیتت کرده عزیزم🫶

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

برده جنسی میگیرن با کلفت یا عروس؟

چه اعتماد به سقفی دارن ملت

حالا اگه پسرع همه چییییز تموم باشه یه چیز

ولی آدم همه چیز تموم با اصالت هم همچین توقعی نداره آخه

همه چیز از درون تو آغاز میشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوضی حرومیخاک تو سرشاز بس همه خودشو کردن براش عادی شده

فکرکن دختر بدبخت رو با هزار شرم و خجالت لختش کنن یه گله گاو بفرستن تو اتاق وایسن بررسیش کنن عیب روش بذارن...

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

💀

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

برده جنسی میگیرن با کلفت یا عروس؟چه اعتماد به سقفی دارن ملت حالا اگه پسرع همه چییییز تموم باشه یه چی ...

برده جنسی باز اسمش شرف داره، همونی که باهات میخوابه فقط نگا میندازه بهت

یه گله گاو نمیان بررسیت کنن

خب خانواده ی دختر وخود دختر آیا شخصیت وعقل ندارن که قبول نکنن یا به زور مجبورشون میکنن

.البته من هرگز این مدل ادعاهای عجیب را باور نمیکنم

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خب خانواده ی دختر وخود دختر آیا شخصیت وعقل ندارن که قبول نکنن یا به زور مجبورشون میکنن .البته م ...

مشخصه اونام بدبخت و توسری خورن

ولی این چیزی از حرومی بودن این خانواده با این درخواستشون کم نمیکنه

این حرفا رو باور نکنید توهمات ذهن مریضشونه

تاپیکای قبلش که میگفت زنگ بزنم عروسمون که شهر دیگست خونمو تمیز کنه چی؟