2777
2789
عنوان

چرا از خانواده ی شوهر متنفرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 153 پست
من فکر میکنم فرقی نمیکنه مخاطب کی باشه ... ادمها سپاسگزار نیستن اکثرا .آدمها حد و حدود خودشون را نم ...

دختر گرانبهای عزیز چقدر خوشحال شدم پستت و دیدم.

ولی مسئله ی خانواده ی شوهرم فقط دخالت نبود ،حسادت ،

حتی ضررهای مالی هم بمون زدن همسرم ورشکسته شد 

مال من روز به روز داره سرحال تر میشه این وسط من بودم که تو این سن داغون شدم جوری داغونم کردن که دیگه ...

دقیقا مال منم هرروز خدا سرحال تر میشه نکبت 

اره بخدا تو این سن جوونی انقد فکرو خیال داریم هرروز خدا خراب تر میشیم 

من شوهرم خیلی دهن بینه هرچی مادرش بگه اجرا میکنه متاسفانه نزدیکم هستیم دیگه خیلیی دخالت میکنه فقط این مونده شبا معذرت میخوام بیاد بینمون بخوابه 

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوب بودم الانم هستم ولی واقعیت اینه که عروسم و عروسو نمیشه دلی دوست داشت منم قلبا دوستشون ندا ...

تا ابد حققققق 👍👍👍👍

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
شوهرتو پر نمیکنن الان؟

سال اول خیلی حرف‌ها میزدن طلاقش بده و این واسه تو زن نمیشه ولی دیگه شوهرم منو میشناسه فهمید بیشتر حرف هاشون فقط دروغه

من اصلا با شنیدن همه تهمت ها هم بی‌ احترامی نکردم این خیلی مهم بود که شوهرم خودش فهمید من اهل جنگ و دعوا نیستم

الانم دو سالی هست کلا به غلط کردن افتادن هی حال منو از شوهرم میپرسن و به شوهرم میگن اون کوچیک تره نمیشه که ما بیایم اول بگو بیاد اشتی کنه

منم نمیرم چه الان چه صد سال دیگه

دعوا هم نداریم با شوهرم سر این قضیه خداروشکر حق‌ رو به من میده ولی‌ گاهی میگه حالا تا ابد که نمیشه قهر بود همین 

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
دقیقا مال منم هرروز خدا سرحال تر میشه نکبت  اره بخدا تو این سن جوونی انقد فکرو خیال داریم هررو ...

چقد زندگیامون شبیه همه😔

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
چقد زندگیامون شبیه همه😔

لعنت به زندگییی که داریم اسمش زندگیه وگرنه جحنمه

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
باز خوبه شوهرت همکاری میکنه پدرشوهرمن تو روی خودشوهرم کلی بی احترامی کرد ولی من همچنان محکوم به ارت ...

ما نزدیک نیستیم عزیزم این خیلی به نفع من شد

بازم از یه شهر دیگه پارسال بود پیغام داده بودن که ما خونه عروس نمیخایم بریم خونه پسرمون میریم

ینی منو نمیخان آدم حساب کنن

که شوهرم گفته بود نیاید

الانم شوهرم بهشون گفته یواش یواش میخایم اقدام کنیم واسه بارداری

میترسم بی خبر پاشن بیان باید تدابیر امنیتی رو روی شوهرم فعال کنم پیش پیش😅

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
لعنت به زندگییی که داریم اسمش زندگیه وگرنه جحنمه

اره بخدا اگه پسرم نبود تا الان صدتا کفن پوسونده بودم

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...

من خودم تازه عروس شدم 

ولی خب دوتا خواهرم داشتم قبل من ازدواج کردن 

تجربه ی از خانواده ی شوهر با گفته خواعرام دارم 

بنظرمن اگر میخای زندگی ت راحت باشه 

باید اصلا به حرفاشون اهمیت ندی یعنی هرچی گفتن بزار بگن 

محل نزاری 

خیلی باهاشون صمیمی نشی 

حد خودتو نگه داری

ازشونم توقع نداشته باشین

فقط در همه دیدم . عروس رو هیچ وقت عین دخترشون نمیدونن .اونایی هم که میگن منو عین دخترشون میدونن &nb ...

بله دیگه هرچی واسه ما عروسا حرامه،

دقیقن همون چیز واسه دختر خودشون حلاله حلال

بله دیگه هرچی واسه ما عروسا حرامه، دقیقن همون چیز واسه دختر خودشون حلاله حلال

اخع دو روز قبل تو این نی نی سایت .خیلیا گفتن هپعروس کیه حرف بزنه ؟ حرف بزنه طلاقش میدیدم . همه هم تاییدش کردن .

بعد انتظار دارن خانواده شوهراشون  اینارو بزارن رو سرشون .

یادشون رفته خودشون هم عروس هستن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره بخدا اگه پسرم نبود تا الان صدتا کفن پوسونده بودم

من بچه ندارم ۸ ماه عروسی کردم ولی عین ۱۰ سال ازم گذشته