2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما هم اینجوری پر رو هستن و از رو نمیرن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 57 پست

ب دخترش بگو هر روز بیا ب مادرت کمک کن من نمیتونم هم بخاطر شرایطم هم اینکه نمیتونم دوتا خونه و یه ساختمونو تمیز کنم هر چی هم میگم مادرت گوش نمیگیره 

اگه نه یه نیروی نظافتی براش بگیرین من نمیتونم 

من که از مادر شوهرم دورم یکی از جاری هام تو یه حیاط هستن اصلا بنده خدا کار از اون نمیخواد با این که دسیک داره استخون پاش زده بیرون خودش کاراشو کم کم انجام میده از نظر اخلاقی هم عالیه میگه کار خودمه وظیفه خودم انجام میدم 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگم صدام نکن میره یکی دیگه رو میفرسته صدام کنه یا به شوهرم میگه یا به خواهرشوهرم یا به پدرشوهرم ...

خب تو بازم محل نده بزار هر کی رو میخواد بفرسته 

خدا رو هم بفرسته انجام نده 

لطفا نادیدش بگیر تو حامله ای باید استراحت کنی یا فوقش خونه خودتو تمییز کنی 

به بچت فکر کن 

پس فردا بچت هم بیاد اوضاع سخت تر میشه باید به بچه هم رسیدگی کنی. 

خواهر شوهرت گفت بهش بگو من خودم کار دارم تو دخترشی کمکش کن خواستم حرف اضافی بزنه بگو ببخشید سرم شلوغه خدانگهدار

شوهرتم همینطور 

شوارم ام میگه تنهایی هیچ کاری نکن همشو بگو بیان کمک کنن ولی حرف حالیش نمیشه مادرش خیلی پر رو هست هیچ ...

یه مدت برو خونه مامانت بمون.

نه به قهر. همینجوری بگو برم دو هفته بمونم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

شوارم ام میگه تنهایی هیچ کاری نکن همشو بگو بیان کمک کنن ولی حرف حالیش نمیشه مادرش خیلی پر رو هست هیچ ...

خب پس حرف همسرتو گوش کن مهم نباشه مادرشوهرش چی میگه .نهایت میخواد به همسرت شکایت کنه که خودش جوابشو میده .و دیگه اینکه خودتو بزن کمر درد 

من که از مادر شوهرم دورم یکی از جاری هام تو یه حیاط هستن اصلا بنده خدا کار از اون نمیخواد با این که ...

خوش بحال جاریت، یدونه جمعه میخوام با شوهرم برم بیرون میگه ما هم می‌آییم با اون‌یکی ها هیچ جا نمیره میگه خودشون میرن اونا هم، یواشکی از خونه میزنیم بیرون زنگ میزنه کجا رفتین ما هم می‌آییم پیشتون

خدابیامرزه مادرشوهرمو بنده  خدا فلج بود بازم بیشتر کاراشو میکرد هفته ای یه بار من خودم میبردمش حموم  و براش غذا میپختم میبردم با اینکه میدیدم کسیو و نداره وطیفه خودم میدونستم ولی پر توقع نبود ولی امان از این زن بابای شوعرم با دخترش اینقد پرو پر توقع هستن شوهرم یه مدتی برادرش زندان بود با اینکه درامد دارن هر روز به این ننه دختر پول میداد الان مدتیه پول نداده  چون نداره بنایی داریم و ... بخدا یه زنگ به شوهرم نزدن ببینن کجاست چرا نمیره خونشون 

خب پس حرف همسرتو گوش کن مهم نباشه مادرشوهرش چی میگه .نهایت میخواد به همسرت شکایت کنه که خودش جوابشو ...

اصلا درک نداره اون روز تا عصر ازم کار کشیدن بهش گفتم من باردارم واسه چی منو صدا میزنین به زور که بیا کار کن میگه چرا منت میزاری اومدی یدونه دستمال کشیدی دیگه ظرفای ناهار رو من شستم تو نه که

مگه همینجوری میاد داخل خونت که میفهمه حمومی؟

اره بابا اگه قفل کنم در رو در رو میشکونه کم میمونه همسایه ها بیاد حتی بخوابم هم سر ظهر هم باشه میاد بیدارم میکنه میگه من مهمون دارم بیا برس یا من سبزی دارم بیا پاک کن

بهش میگم حالت تهوع دارم میگه رفتی خونه مامانت اونقدر کار کشیده ازت واسه همین در حالیکه مادرم نمیزاره من لیوان از زمین بردارم، گفتم نه مادر من درک و فهم داره از من هیچ انتظاری نداره 

بهترین راه که یه موقع درگیری و بگو مگو هم نشه اینه که بی اعتنایی کنی

زنگ خونت رو زد‌ جواب نده

یه بار بگو حموم بودم

یه بار بگو چرت میزدم

اگه بچه داری بگو بخاطر بچه دستم بند بود

اصلا در طول روز به بهونه خرید خونه و این جور کارا ۲-۳ ساعت از خونه برو بیرون نباش کلا

اولش واسه هر دوتون سخته، ولی یه مدت که بگذره جا میفته براش

بعدم عزیزم شما انشاالله ۳ ماه دیگه مامان میشی و هزار تا درگیری و مشغله جدید بخاطر نی نی پیدا میکنی

از الان شروع کن که عادتش ترک بشه، وگرنه با این وضعیت با بچه کوچیک صد برابر اذیت میشی

خود به دنیا اومدن بچت هم فرصت خوبیه واسه اینکه دیگه بگی درگیر بچه ام و نمیتونم بیام

بهم گفت پاهام درد میکنه گفتم مامان راه برو تو خونه کارهات رو کم کم انجام بده یا پیاده روی کن بزار پاهات باز بشه رفته به پدرشوهرم و خواهرشوهرم گفته عروس به من گفت فلج هستی تو هیچکاری نمیکنی واسه همین فلج شدی