2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما هم اینجوری پر رو هستن و از رو نمیرن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 57 پست
شما خونه ایی که توش نشستین براش پول ندادین؟ اینم فکرمیکنه جای کرایه باید از تو کاربکشه  جات ب ...

بهم میگه اینجا تو میشینی شوهرم بهم گفت هر وقت اینو گفتن بگو شوهرم میگه از اینجا میریم بقیه بیاد بشینه پیش شوهرم میگه نه تو جیگر من هستی واسه تو من منت نمیزارم اینجا مال شما هست

بهترین راه که یه موقع درگیری و بگو مگو هم نشه اینه که بی اعتنایی کنی زنگ خونت رو زد‌ جواب نده یه ب ...

میکم از این به بعد بچه کوچیک دارم دیگه زیاد نمیتونم بهتون برسم میگه نه باید برسی بچه رو من نگه میدارم تو کارهامو بکنی خونه تکونی رو بکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکم از این به بعد بچه کوچیک دارم دیگه زیاد نمیتونم بهتون برسم میگه نه باید برسی بچه رو من نگه میدار ...

تو رو قران از این خونه برید 

نه اعصاب برات میذاره نه میذاره راحت زندگی کنی 

شوهرتو راضی کن از اینجا بره 

بهم میگه اینجا تو میشینی شوهرم بهم گفت هر وقت اینو گفتن بگو شوهرم میگه از اینجا میریم بقیه بیاد بشین ...

یک یار واقعا جمع کنید بترسه که میخواین برید بگو خونه پیدا کردم میخوام برم ببین چی میگه 

میکم از این به بعد بچه کوچیک دارم دیگه زیاد نمیتونم بهتون برسم میگه نه باید برسی بچه رو من نگه میدار ...

چرا من نمیتونم اینایی که تعریف میکنی باور کنم 

خیلی مسخره است واسه این دوره زمونه 

مگه برده ای🤦😐😐

چرا من نمیتونم اینایی که تعریف میکنی باور کنم  خیلی مسخره است واسه این دوره زمونه  مگه ب ...

هرکس رو دوست ندارین و میخوایین نفرینش کنین، بگین خدا یه مادرشوهر تنبل و پر رو و پرتوقع بده بهت که آرامش تو زندگی نزاره بمونه برات همین رو بگین تا آخر عمرش کافیه براش

تواناییشو نداریم با چی بریم هیچی نداریم که🥺برام دعا کنین 

همین جایی که نشستید رو اجاره بدید با پولش جایی دیگه برید 

یا صب و عصر کلاس بیرون ثبت نام کن که خونه نباشی 

ان شاالله به سلامتی زایمان کنی از این خونه هم برید😘😘😘

اره بابا اگه قفل کنم در رو در رو میشکونه کم میمونه همسایه ها بیاد حتی بخوابم هم سر ظهر هم باشه میاد ...

یا خود خدا🤦🏻‍♀️

مگه داریم همچین چیزی؟!

ببین یا باید درو قفل کنی و انقد بی اعتنایی کنی که بیخیال شه، گیرم‌ اصلا انقد در بزنه که همسایه ها بیان، مگه چند بار میتونه این کار رو بکنه، بخواد ادامه بده ابروی خودش میره

یا اینکه همونطوری که بقیه خونشون رو جدا کردن و رفتن دورتر تو هم خونت رو جدا کنی

یا خود خدا🤦🏻‍♀️ مگه داریم همچین چیزی؟! ببین یا باید درو قفل کنی و انقد بی اعتنایی کنی که بیخیال ...

شوارم میگه دست خالی هیچ جا نمیتونم برم منطقه پایین هم نمیرم که ارزونه خونه هاشون

بگو بچه مادرش رو لازم داره نه کس دیگه ای رو، پس بهتره شما کارای خودتون رو انجام‌بدین‌منم‌به بچه داری و کارای خودم برسم. اینکه دنبال یه نفره که همش کاراشو بکنه چرا یه نیروی خدماتی نمیگیره؟ ببین من نمیدونم شوهرت چه جور ادمیه، اوکی هست باهات یا نه، ولی اگر همراهی میکنه بچت که به دنیا اومد هی بگو وای چقدر با بچه کوچیک سخته، وای به کارام نمیرسم، که‌ اگه شده یه روزایی در هفته بگی یه نفر کمکی در حد ۴-۵ ساعت بیاد خونت کارهات رو بکنه. اینطوری وقتی ببینن کارای خودت رو یه کمکی داره انجام میده، کمتر میتونن بگن بیا واسه ما کاری بکن

مادرشوهر شما دلش میخواد شما تو مشتش‌ باشین همیشه و هر کار دلش خواست باهاتون بکنه

چقدر پرروئن‌مردم‌خداااااا

شوارم میگه دست خالی هیچ جا نمیتونم برم منطقه پایین هم نمیرم که ارزونه خونه هاشون

خب حداقل همراهی که میتونه بکنه باهات

نمیگم مستقیما چیزی بهش بگو راجع به مادرش

ولی مثلا اگر مادرش اومد‌در زد تو‌درو‌باز نکردی رفت به شوهرت گفت، به شوهرت بگو‌اخه یکی دو‌بار که نمیاد در بزنه، دقیقه ای یه بار میاد در خونه رو میزنه، من که بیکار نیستم، دستم بنده، خونه بابامم انقد واسه مامانم کار نکردم، بهترین راه هم اینه که بارداریت رو بهانه کنی، بعدم بچه کوچیک، بعدم تا وقتی بچت بزرگتر بشه اونقد زمان میگذره که براشون جا بیفته که تو نوکر اونا نیستی

ببین اگه از الان جلو مادرشوهرت رو نگیری و کنترلش نکنی، دو روز دیگه شوهرت هم عین مادرشوهرت فک میکنه این کارایی که میکنی وظیفته، تازه طلبکار هم میشه ازت

از ما گفتن

اینایی که گفتی فقط خودت مشکل داری

اون که فقط پرروعه و تنبل

ولی تویی که داری هرچی میگه میگی چشم

خب نگو چشم

درو قفل کن

بزار بشکنه درو

محلش نده

بزار اینقدر صدات کنه خسته شه